1 קוצצים את הנענע, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר, הטרגון, העירית, הפלפל חריף, הפטריות ושבעת הגבעולים של הבצל הירוק ומניחים בקערה. אפשר להוסיף גם תערובת של פיסטוקים וצנוברים קלויים (זהירות לא לשרוף...) ומעט ג'ינג'ר.
2 מוסיפים לקערה את כל הבשר והשומן ושתי ביצים, שמן זית, מלח, פלפל וכמון. נותנים לתערובת לנוח.
3 מחממים מחבת ומטגנים את כל התערובת טיגון חלקי.
4 מרוקנים את התוכן של הלחם וממלאים אותו בתערובת הבשר המטוגן.
5 משמנים את מעטפת הלחם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ-25 דקות.
6 מוצאים ואוכלים חם. אפשר להגיש לצד סלט עגבניות קלויות עם שום ופלפל.