1 בסיר כבד המתאים לאפייה בתנור, מטגנים את האוסובוקו עם מעט שמן עד להשחמה. מניחים את האוסובוקו בצד.
2 באותו הסיר מטגנים ומשחימים את כל ירקות השורש, הבצל והשום ביחד עם עשבי התיבול והתבלינים.
3 מסננים החוצה את השמן שבסיר, מחזירים את הירקות והאוסובוקו, מוסיפים את היין, נותנים ליין לבעבע ולהצטמצם.
4 מחממים תנור ל-250 מעלות. מוסיפים את ציר הבשר עד לכיסוי מלא של האוסובוקו וירקות השורש. מכסים את הסיר היטב ומכניסים לתנור למשך שעתיים.
5 פותחים את הסיר ומוסיפים את תפוחי האדמה. מחזירים לתנור למשך שעה נוספת.
6 מוציאים את הסיר, ומוסיפים את פטריות השמפיניון, סוגרים ומניחים בצד למשך חצי שעה. הפטריות יתבשלו מהחום שנמצא בתוך הסיר.
7 הרוטב: מוציאים את כל הנוזלים שהצטברו בסיר ומעבירים לסיר אחר. מצמצמים את הרוטב עד שהוא מעט יותר מחצי הכמות, טועמים ומתקנים תיבול. במידת הצורך, מסמיכים באמצעות קורנפלור.
8 ההגשה: מסדרים את כל הירקות בצלחת הגשה, מניחים מעליהם את האוסובוקו ומזלפים מעל את הרוטב שהכנו.