1 חותכים את הבשר לאורך העצם ופותחים אותו. מבשלים אורז עם הבשר הטחון חצי בישול, כרבע שעה.
2 מטגנים את הבשר הטחון עד להזהבה. מוסיפים את האורז ומטגנים כ-4 דקות.
3 מוסיפים 4-5 כוסות מים רותחים. כשהמים מתייבשים, מכסים את הסיר ל-10 דקות ומכבים את האש.
4 מעבירים את האורז והבשר למגש ונותנים לו לנוח ולהתקרר רבע שעה.
5 מתבלים את האורז עם הבשר בכל התבלינים ומוסיפים את הצנוברים. מערבבים וממלאים את הצוואר.
6 מתבלים את בשר הצוואר ביתר התבלינים של תערובת התיבול, שמים ענף רוזמרין ועוטפים את הבשר היטב בנייר אלומיניום.
7 מבשלים בתנור עם אדים, שמים מתחת לבשר תבנית עם מים רותחים כדי ליצור אדים ואופים בטמפרטורה של 280 מעלות למשך כ-2.5-3 שעות.