1 בתחתית סיר האידוי ממלאים מים ומביאים לרתיחה. בקערה גדולה ושטוחה שמים את הסולת והמלח ומטפטפים פנימה 150 מ"ל שמן ו-200 מ"ל מים. מעבירים את הסולת בנפה גסה. שמים את הסולת בחלק העליון של הסיר ומבשלים כשעה. מוציאים את הקוסקוס לתוך קערה וגורפים עם מזלג, מטפטפים 100 מ"ל שמן ו-250 מ"ל מים נותנים לקוסקוס לנוח כ- 20 דקות. מסננים בנפה ומחזירים לסיר לשעה נוספת. מוציאים את הקוסקוס לקערה וגורפים במזלג תוך כדי הוספת 150 מ"ל מים בטפטוף. מכסים במגבת כחצי שעה והקוסקוס מוכן.
2 התבשיל: מאדים את הטלה במעט שמן (לסגירת הבשר). מכסים במים רותחים ומשיה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי. מסננים.
3 בתבנית מתאימה לתנור מסדרים את הטלה, הבצל המטוגן ואת כל הירקות, הצימוקים והחומוס.
4 מערבבים את כל התבלינים, הדבש ו-3 כפות מהסוכר. מוסיפים מהנוזל של הבשר. שופכים על הבשר והירקות ומכסים בנייר כסף ואופים כשעה וחצי.
5 מורידים את נייר הכסף ומפזרים כ-2 כפות סוכר. משחימים כרבע שעה.
6 ההגשה: מעבירים את הקוסקוס לטאג'ין ומעליו את הירקות והבשר.