1 הקוסקוס: מערבבים את הסולת עם שליש מהמים (200 מ"ל) ומערבבים באופן ידני. מעבירים לסיר אידוי כפול (הקוסקוס למעלה) ומאדים 45 דקות.
2 מוציאים את הקוסקוס ומוסיפים לו 300 מ"ל מים, שמן וחופן מלח. נותנים לקוסקוס לספוג את הנוזלים, מסננים ומחזירים לסיר הכפול ל-45 דקות נוספות.
3 מוציאים את הקוסקוס, מוסיפים לו 200 מ"ל מים, נותנים למים להיספג, מסננים ומצננים.
4 הקוקלות: מערבבים את כל המרכיבים מלבד הסולת. מוסיפים את הסולת בהדרגה, עד שהעיסה מפסיקה להיות דביקה. יוצרים צורות של קבבונים קטנים בעובי שלא עולה על 2 ס"מ. מניחים בצד.
5 הטבחה: מבשלים את השעועית יחד עם הבשר למשך שעה וחצי. מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד תפוחי האדמה, רסק העגבניות והמלח ומבשלים כחצי שעה.
6 מוסיפים את תפוחי האדמה, הרסק והמלח. מוסיפים את הקוקלות ומערבבים. יוצרים שכבה דקה של שמן ומבשלים חצי שעה נוספת.
7 המפרום: קוצצים את הבצל והפטרוזיליה ומערבבים עם הבהרט, הפלפל והלחם. מוסיפים את הבשר, הביצים והמלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
8 קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לפרוסות ופותחים כל פרוסה כמעט עד הסוף, כך שיהיה ניתן למלא אותה. ממלאים בתערובת הבשר, מקמחים, טובלים בתערובת הציפוי ומטגנים בשמן עד להזהבה.
9 מסדרים בסיר את ירקות השורש הקצוצים לקוביות, ועליהם מסדרים את המפרום המטוגן. מערבבים את הפלפל, הפפריקה, הציר, הקינמון ורסק העגבניות ושופכים על המפרום. מוסיפים מים עד לכיסוי מלא, ומבשלים כשעה וחצי.