1 הקוסקוס: מניחים את הסולת בקערה, יוצקים עליה לאט ובהדרגה חצי כוס שמן ומפוררים בידיים כדי שתספוג אותו היטב. מוסיפים מלח ויוצקים פנימה חצי כוס מים בהדרגה. מערבבים היטב. 2. מעבירים את הסולת במסננת של קוסקוס ומעבירים לסיר כפול (המים בסיר צריכים להיות רותחים על אש בינונית). מאדים כחצי שעה.
3 מוציאים את הסולת מהסיר העליון ומעבירים לקערה. מוסיפים כוס מים בהדרגה, ומערבבים לאט בעזרת כף. מניחים בצד לחצי שעה. מחזירים את הקוסקוס לסיר הכפול ומאדים כחצי שעה נוספת.
4 מעבירים את הקוסקוס לקערה ומוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב מלח, את יתרת השמן ועוד כוס וחצי מים.
5 מעבירים את הסולת במסננת הקוסקוס. אם הקוסקוס עדיין מעט יבש ניתן להוסיף עוד קצת מים בהתזה עם היד.
6 הבשר: מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את האוסובוקו מכל צדדיו. מוצאים, ובאותו שמן מטגנים את הבצל והשום עד לקבלת צבע חום-זהוב. מחזירים את האוסובוקו, ומוסיפים לסיר את זנב השור והצ'וריסו. מבשלים כ-5 דקות, ובמהלכן הופכים את הבשר.7. מוסיפים את היין ומרתיחים במשך 10 דקות.
8 מוסיפים מים עד כיסוי הבשר, מוסיפים את עשבי התיבול, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
9 מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 שעות. מדי פעם בודקים אם יש מספיק נוזלים ומוסיפים מים לפי הצורך.
10 הירקות: אחרי כשעתיים של בישול הבשר מוסיפים לסיר את הגזרים, תפוחי אדמה השלמים וגרגירי החומוס, וממשיכים בבישול.
11 חצי שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את שאר הירקות, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל.
12 מגישים עם הקוסקוס.