קוסקוס טוניסאימרק עוף עם ירקות כתומים וגרגירי חומוס לצד קוסקוס
שמרית שאול ושרה סטיווי
| הכי טעים שיש
| פורסם 30/04/14 20:28
![]() |
המצרכים :לקוסקוס:
למרק:
אופן ההכנה:1 הקוסקוס: בוררים את הסולת ומעבירים לקערה. מוסיפים את השמן, המלח ואבקת המרק. מערבבים עד שכל הגרגירים ספוגים בשמן. מוסיפים ככוס וחצי מים ומעבירים דרך מסננת. 2 מאדים את הקוסקוס בסיר מיוחד כשעה וחצי, ומחזירים לקערה. 3 יוצקים מעט מים ומוסיפים את המרגרינה. מערבבים. מעבירים שוב במסננת ומאדים עוד כשעה. 4 המרק: מטגנים את הבצל והסלרי בסיר עם מעט שמן. 5 מתבלים, מוזגים מעט מהציר ומוסיפים את הגזר והחומוס. אחרי שהגזר מתרכך מוסיפים את שאר הירקות, הציר ועשבי התיבול, ומבשלים עד שכל הירקות מבושלים ורכים. 6 מגישים את הקוסקוס ועליו את המרק.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |