1 הבסיס: ממיסים את השוקולד והחמאה, מאחדים לתערובת אחידה ומצננים מעט.
2 מקציפים את החלמונים עם מחצית מכמות הסוכר. מאחדים את תערובת השוקולד עם תערובת החלמונים.
3 מקציפים חלבונים עם המחצית השנייה של הסוכר ומקפלים לתערובת השוקולד.
4 מחממים תנור ל-160 מעלות. שופכים את התערובת לתבנית משומנת בקוטר 26 ס"מ ואופים במשך 40 דקות. מוציאים כאשר קיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. כשהעוגה יוצאת מהתנור היא צונחת ואת ה"בור" שנוצר ממלאים בשני סוגי הגנאש. מניחים בצד לצינון.
5 הגנאש הלבן: בסיר מביאים את השמנת לרתיחה ושופכים על השוקולד הלבן. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. שופכים את הגנאש הלבן על העוגה ומכניסים למקרר לרבע שעה.
6 הגנאש השחור: בסיר מביאים את השמנת לרתיחה ושופכים אותה על השוקולד המריר. מערבבים לתערובת אחידה, שופכים את הגנאש המריר על הגנאש הלבן שהתייצב בינתיים במקרר ומחזירים למקרר לרבע שעה נוספת עד שהוא מתייצב.
7 מגישים בטמפרטורת החדר.