1 ממיסים את החמאה עם החלב על אש בינונית, תוך כדי בחישה, עד להמסה מלאה.
2 מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד. בוחשים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
3 מוסיפים את החלמונים בהדרגה תוך כדי בחישה. במקביל מקציפים את החלבונים ומחצית מכמות הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
4 מקפלים את החלבונים המוקצפים לתוך תערובת השוקולד.
5 בקערה נפרדת, מערבבים את החומרים היבשים (פרג, שארית הסוכר והאגוזים) ומקפלים לתוך התערובת.
6 מחממים תנור ל-180 מעלות. יוצקים לתבנית עד למעט יותר מ-3/4 גובה התבנית ומכניסים לתנור לכ-30 דקות.
7 בגמר האפייה ולאחר שהעוגה התקררה, רצוי להכניסה למקרר למשך הלילה.
8 הגנאש: בסיר מחממים את השמנת עד סף רתיחה. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים למקרר למשך הלילה.
9 הרכבת העוגה: משחררים בעדינות את העוגה מהתבנית, מיישרים את החלק העליון וחוצים את גובה העוגה ל-2 חלקים. מקציפים מחצית מהגנאש למשך זמן קצר (2-3 דקות) ומורחים על החלק התחתון של העוגה ומניחים עליו את החלק העליון של העוגה.
10 את יתרת הגנאש מחממים במיקרו או על בן מרי עד שהתערובת נמסה. מצפים את העוגה. מפזרים על העוגה את השקדים הקלויים ומכניסים למקרר לשעה.