1 מנקים היטב את העוף ומורחים עליו מעט פפריקה.
2 בקערה מערבבים כוס אורז, בצל קצוץ אחד ועגבנייה אחת.
3 חותכים רבע מהבשר לקוביות ומתבלים עם מעט מלח, פלפל, פפריקה, כפית בהרט, מעט הל ושתי כפות רסק עגבניות.
4 ממלאים את העוף בתערובת (מומלץ למלא מהתערובת גם מתחת לעור). סוגרים עם קיסמים.
5 בסיר גדול, שיכיל את העוף והאורז המבושל בנוחות, מטגנים בצל אחד ומוסיפים את העוף.
6 מערבבים את יתרת האורז עם בצל קצוץ אחד, עגבנייה קצוצה ויתר הבשר ומוסיפים לסיר.
7 מערבבים 2 וחצי כוסות מים עם שאר הרסק, 2 כפיות בהרט, מעט פלפל ומלח, ומוזגים לסיר עד לכיסוי העוף. טועמים ומתקנים תיבול.
8 מחממים תנור מראש ל-150 מעלות. מבשלים עד רתיחה כשמקפידים שהמים מכסים את כל האורז. מכניסים לתנור למשך שעתיים (אם יש טאג'ין – אפשר להעביר את התבשיל לאפייה בטאג'ין). מנמיכים את התנור לחום של 100 מעלות ומשאירים לפחות לילה שלם (אפילו מכניסת שבת ועד לצהריים למחרת).