1 מטגנים את שוקי העוף לסגירה.
2 בנפרד מטגנים קלות את השום, הכוסברה, הכרפס וגרגירי הכמון, עד שהשום נהיה שקוף.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות.
4 מסדרים בסיר קדירה (רצוי חימר או טאג'ין) מחצית מהירק שטיגנו. מניחים את הפול, עליו את שוקי העוף ומסיימים בשאר הירק.
5 מערבבים את הזעפרן במים הרותחים, משרים כרבע שעה עד שהמים מחליפים צבע ומוסיפים לתבשיל. מוסיפים גם את הלימון הכבוש והכורכום.
6 ממלאים את הסיר במים רותחים עד שלושת-רבעי הגובה (זה לוקח בערך 2 כוסות), ומכניסים לתנור לכשעה וחצי. מתבלים בקורט מלח ופלפל גרוס ומגישים.