עוף על צנצנת תבליניםכדי להכניס בעוף קצת עניין וארומה, מחדירים פנימה צנצנת עם זעתר טרי, ג'ינג'ר, פטרוזיליה ואחרים. מסובך? לא בחצי שעה עבודה![]() |
המצרכים :לעוף:
לצנצנת התבלינים:
לאורז:
אופן ההכנה:1 מכניסים את העוף לתבנית, מורחים בשמן זית ותבלינים ומשרים במקרר למשך לילה. 2 מחממים תנור ל-170-180 מעלות. ממלאים את צנצנת הזכוכית בשום, עשבי תיבול, ג'ינג'ר, שמן זית, מים ותבלינים, ומחדירים אותה לתוך העוף (לאורך). מסדרים את תפוחי האדמה תחתיו ואופים כ-45 דקות. 3 מסדרים במגש עגול את האורז במגדל ומניחים את העוף באמצע. 4 מסדרים את תפוחי האדמה מסביב, מקשטים בפיצוחים, בפטרוזיליה ובבצל ירוק ומטפטפים מעל שמן זית.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |