1 הציפוי: במעבד מזון שים שמן זית, פירורי חלה, אורגנו וצנוברים. טוחנים בפולסים קצרים עד שכל החומרים מתאחדים לגוון ירוק.
2 העוף: מצפים את נתחי הפרגיות כבביצה ותערובת פירורי חלה המתובלים (כמו שניצל). מטגנים במחבת עם שמן זית ומניחים בצד.
3 הרוטב: מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים פלפל החריף, שום וארטישוק, מערבבים ומוסיפים את קוביות העגבנייה.
4 ממליחים ובוחשים כעשר דקות על אש גבוהה עד להסמכה. כשהרוטב מוכן מכבים את האש, מוסיפים את כרעי העוף לרוטב וממתינים עשרים דקות.
5 הסלט אורז אדום: מחממים תנור ל-250 מעלות. חותכים את הפלפלים לרצועות וקוצצים צרור אורגנו טרי. מערבבים ביחד עם השום הפרוס, מלח ים אטלנטי ושמן זית ומכניסים לתנור למשך חצי שעה.
6 חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ויוצרים מעין סלט. מתבלים את הסלט במיץ לימון, שום, מלח ו-4 כפות שמן זית. מוסיפים פלפלים קלויים קצוצים, פטרוזיליה, נענע ושמיר.
7 מערבבים יחד את האורז החם והסלט הקר, מניחים את נתחי העוף על האורז ומעטרים בצנוברים קלויים. מומלץ להגיש על מצע טחינה שומרונית.