פחזניות עם קרם חציל וגבינות צאן
מי שרגיל לפחזניות בגרסתן המתוקה, ישמח לגלות שכשממלאים אותן בקרם חציל וגבינות התוצאה קרובה מאוד לאושר גדול. הכינו את שקי הזילוף.
>> למתכון:פחזניות עם קרם חציל וגבינות צאן
סטרומבולי גבינות ותרד
הסטרומבולי הוא מאפה מבצק בירה שדורש לא פחות משלוש התפחות. בגרסה שלפנינו הוא ממולא בגבינות ובתרד, שילוב שתמיד שווה את ההמתנה.
>> למתכון: סטרומבולי גבינות ותרד
בקלוואה טלה
בקלוואות מתקתקות לא חייבות להגיע בסוף הארוחה עם כוס תה. הנה מתכון לבקלוואה עמוסת פיצוחים וכל טוב, ממולאת בשר טלה עסיסי.
אמפנדס בשר
כיסונים מקמח תירס ממולאים בשר טחון בטיגון עמוק. האמפנדס האלה יקחו אתכם לטיול בדרום אמריקה בלי הטיסה הארוכה. שעה וחצי עבודה והגעתם ליעד.
יונתן רושפלד וחיים כהן הכריעו: פטאייר ממולא בתרד וזעתר הוא המאפה הכי טעים שיש
מאפה מבצק שמרים ממולא תרד וסחוג, בצל ותבלינים. נשמע טוב מדי? ומה אם נגלה לכם שהפטאייר הזה גם פשוט להכנה?
>> למתכון: פטאייר ממולא בתרד ובזעתר
"הכי טעים שיש": כל שישי ב-19:00
מסמבוסק בוכרי ועד חצ'אפורי עלים ממולא: קבלו מאפים נוספים הכי טעימים שיש