באחש בשק
בישול איטי תמיד מנפק בסופו של דבר תבשילים משובחים: שלושה סוגי בשר חולקים שקית עם אורז בתוך סיר במשך שלוש שעות תמימות. אי אפשר לטעות כאן.
ריזוטו זעפרן
כשזה מגיע לריזוטו, מה שחשוב זה בעיקר הדיוק בזמנים. דקה אחת מיותרת על הגז וקיבלתם דייסה. מעבר לזה? קלי קלות, באמת.
"שצ׳אמדי", נזיד אורז גאורגי
מהניסיון האישי שלנו, ככל ששם המאכל זר לנו יותר כך הוא יותר טעים, בדיוק כמו השצ'מאדי, נזיד גיאורגי שמח בכלום עבודה.
>> למתכון: "שצ׳אמדי", נזיד אורז גאורגי
אורז ירוק
מי אמר שאורז חייב להיות לבן או צהוב? האורז הירוק הזה – באדיבות כמויות שמיר נכבדות ופול, הופך ביחד עם פרוסות תפוחי האדמה שבתחתית לארוחה שלמה.
יונתן רושפלד וחיים כהן הכריעו: מנסף כבש הוא מתכון האורז הכי טעים שיש
בשר כבש עם צנוברים, תבלינים להעמקת הטעמים ואורז שטוגן בשמן של הבשר. טעים? חכו עד שתשימו מתחת לכל זה גם לאפה. במילים אחרות: מנסף, אתם חייבים את זה לעצמכם.
"הכי טעים שיש": כל שישי ב-19:00
מריזוטו שומר ועד אורז בר: קבלו מתכוני אורז נוספים הכי טעימים שיש