1 מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מבשלים את שורשי הפטרוזיליה 5 דקות במים רותחים. מרוקנים את התוכן וממלאים את שורשי הפטרוזיליה עד סוף הקצה הרחב.
3 בסיר כבד ורחב, רצוי עם תחתית כפולה. מסדרים שכבה של גבעולי סלרי חתוכים. מצופפים את השורשים אחד ליד השני.
4 בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הרוטב עד לקבלת תערובת סמיכה ואחידה. יוצקים את הרוטב מעל השורשים.
5 מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-20-25 דקות.
6 מסירים את המכסה ומבשלים כ-5 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.
7 ההגשה: בקערות אישיות מסדרים את שורשי הפטרוזיליה. יוצקים מעט מהרוטב שנוצר. מקשטים בפיסטוק גרוס, עלי סלרי ומזלפים למעלה מעט שמן זית.