1 הקרמו: מרתיחים את השמנת. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת מסה חלקה. משהים בטמפרטורת החדר למשך כ-4 שעות.
2 הבצק הפריך: מערבבים את הסוכר, אבקת הסוכר, החמאה הלא מומסת, הקמח, השקדים והביצה עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
3 מרדדים את הבצק על תבנית שטוחה (לא תבנית עוגה עגולה) לעובי של 1 ס"מ.
4 מניחים מעל נייר אפייה ואופים בתנור שחומם ל-170 מעלות כ-10 דקות עד לקבלת צבע זהוב. מקררים בטמפרטורת החדר כשעה.
5 טוחנים את הבצק המוכן במעבד מזון ליצירת פירורים ומעבירים לקערה. מוסיפים את החמאה המומסת והמלח ומערבבים ידנית להדבקת הפירורים.
6 מעבירים את בצק הפירורים לתבנית העוגה ומהדקים בתחתית ובדפנות (עובי הבצק אמור להיות 1-1.5 ס"מ).
7 הפאדג': ממסים בבן מארי שוקולד וחמאה, מעבירים לכלי אחר ומוסיפים את אבקת הסוכר תוך ערבוב עדין. מוסיפים את הקמח, הביצים והחלמונים בהדרגה. מערבבים בעדינות עד לקבלת מסה אחידה ללא גושים.
8 מחממים תנור ל-160 מעלות. מזלפים את מסת הפאדג' על תחתית העוגה עד ל-3/4 מגובה התבנית, ומכניסים לתנור ל-6-4 דקות (רק עד שהפאדג' מתחיל להתקשות בצדדים). מוציאים מהתנור ומשאירים בחוץ (טמפרטורת חדר) לצינון למשך חצי שעה.
9 מסיימים את הכנת הקרמו: מקציפים את קרם השוקולד בעדינות עד לקבלת מרקם אוורירי (מקציפים בזהירות כדי שהקצפת לא תישבר). מזלפים בצנתר חלק על הפאדג' עיגולים קטנים בגודל 1 וחצי ס"מ, עד שהכדורים מכסים את העוגה.
10 מעטרים בשבבי שוקולד, ומגישים.