תחליפי הסוכר נועדו רק לשתייה

מיתוס!

תחליפי הסוכר נועדו בעיקר למשקאות, אך בשנים האחרונות פיתחה טרוביה תחליף סוכר שמתאים גם לבישול ואפייה, ומכילה כמות מועטה מאוד של קלוריות. מבחינת הטעם, תחליף הסוכר לכל מטרה של טרוביה מחליף 1:1 את הסוכר בכמות, נאפה כמו סוכר ונותן בדיוק את אותה המתיקות כמו של הסוכר. טיפ: מושלם גם להתפחה, זיגוג וקרמול.

 

אפשר לאכול יותר אם משתמשים בתחליפי סוכר

מיתוס!

יש כאלו שיגידו לכם אחרת, אבל בגדול, עוגה לא מכינים רק מתחליפי סוכר, אלא גם עם קמח, שוקולד, ביצים ומרכיבים מלאי קלוריות אחרים.

 

תחליפי סוכר הם לא רק אבקות המיוצרות מחומרים כימיים

אמת!

יש תחליפים טבעיים כמו סילאן, דבש ומייפל שמחליפים את הסוכר אבל מכילים קלוריות. עולם הממתיקים והתחליפים מופחתי הקלוריות הוא עולם שלם בפני עצמו, עם סוגים שונים של רכיבים ושימושים. יש כאלו שמתאימים רק לשתייה ויש כאלו שמתאימים גם לאפייה. טרוביה, למשל, התרחבו לאחרונה לעולם הבישול והאפייה ומופקים מצמח הסטיביה.

 

האם תחליפי סוכר באמת עוזרים לירידה במשקל?

מיתוס!

אמנם כשאנחנו משתמשים בתחליפי סוכר עבור המשקאות שלנו אנחנו משתמשים בפחות מהמנה הרגילה, אבל עדיין זה לא אומר שזה עוזר לנו לרדת במשקל. באפייה ובבישול, יש עוד המון מרכיבים שאנחנו משתמשים בהם עבור המנה הסופית, ולכן, זה עוזר להפחית את כמות הקלוריות במנה, אבל זה לא מה שיקבע אם תרדו במשקל או לא.

 

אפטר-אפקט של הטעם בפה

מיתוס!

אולי פעם זה היה אמת, כשהיינו אוכלים ארטיקים, קינוחים או כל דבר מתוק אחר שהוא דל קלוריות, היינו מרגישים את הטעם המריר בפה גם שעה אחרי שהיינו אוכלים אותו. היום, עלתה המודעות והשתפרו הטעמים והתחילו לעשות תחליפי סוכר כמו טרוביה, עבור רוב האנשים שלא מוכנים להתפשר על הטעם בקינוחים שלהם.

 

הסדרה החדשה של טרוביה כאן, הגיע הזמן להחליף את הסוכר בבית. למבצע הכרות של 50% בחודש נובמבר, לחצו כאן >>