1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית ריבועית של 25 ס"מ בנייר אפייה.
2 מכינים את הבסיס: מערבבים בקערה פתי בר מרוסקים עם חמאה ומשטחים על בסיס התבנית.
3 מכינים את המלית, אופים ומקפיאים: מערבבים בקערה את כל החומרים ויוצקים על הבסיס. אופים כ-25 דקות או עד שהעוגה יציבה לגמרי. מצננים ומעבירים למקפיא ל-4-3 שעות לפחות.
4 חותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ עם סכין ארוכה וחדה (כדאי להיעזר בסרגל מתכת לחיתוך מדויק) ומחזירים למקפיא לעוד שעה.
5 מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד ושמן בקערה במיקרוגל ומערבבים לתערובת אחידה.
6 טובלים את ריבועי העוגה בשוקולד המומס בעזרת קיסם עד שהם מצופים לגמרי ומניחים במגש מרופד בנייר אפייה. מחזירים למקפיא לעוד שעה ומעבירים לקופסה אטומה.
* שומרים עד 10 ימים בכלי אטום במקפיא.
>> צפו בהכנת הגלידוניות כאן
>> מכיוון שאי אפשר להתחיל בקינוח - הנה גם סלט פנצנלה נהדר