גרבדלקס עם רוטב שמנתפילה סלמון כבוש, מוגש עם רוטב מיוחד של שמנת חמוצה, חרדל, שמיר, לימון וחזרת
מיכל אנסקי
| מאסטר שף
| פורסם 02/05/13 12:15
![]()
צילום: עדי עובדיה, מאסטר שף
|
המצרכים :לדג:
לרוטב השמנת:
אופן ההכנה:1 קוצצים את השמיר. 2 מערבבים בקערה את הסוכר והמלח. 3 מניחים ניילון נצמד על תבנית או צלחת, ומפזרים עליו שכבה יפה מתערובת הסוכר והמלח ואת התבלינים (שומר, אניס, כוסברה ופלפל אנגלי). 4 מניחים את הסלמון על הניילון הנצמד ומפזרים עליו את השמיר והסלק המגורד. מפזרים את שארית תערובת הסוכר והמלח מעל הדג. 5 סוגרים את הניילון הנצמד מעל הדג ומניחים עליו משקולת או חפץ כבד. מניחים במקרר למשך הלילה. 6 למחרת מסירים את הניילון ושוטפים את הדג במים קרים. מייבשים את הדג היטב במגבת. 7 להגשה: פורסים את הדג לאורכו לפרוסות דקיקות, לכיוון הזנב. 8 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 9 מגישים את הדג עם הרוטב לצד לחם שאור או כל לחם שחור אחר. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |