1 מכינים את הסלט: חולטים מנגולד במים רותחים כ-8 דקות, מסננים ומייבשים היטב.
2 מטגנים בצל במעט שמן זית עד להזהבה. מתבלים בשום, פפריקה, פלפל שאטה, כמון ומלח. מוסיפים את המנגולד ומבשלים כ-10 דקות על להבה נמוכה. לקראת הסיום מוסיפים מיץ לימון.
3 מגישים חם או קר. אפשר לשמור במקרר עד יומיים.
4 מכינים את המלית: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצל להזהבה. מוסיפים שום ומתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל. מוסיפים פטריות ומקפיצים 6-5 דקות. טועמים ומשפרים תיבול. מסננים את התערובת מנוזלים ומצננים.
5 מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב.
6 מערבבים קמח ומים שישמשו כדבק.
7 מניחים עלה סיגר על משטח עבודה ומסדרים פס של מלית באמצע העלה. מקפלים את השוליים פנימה על המלית ומגלגלים מהקצה הקרוב לרחוק כמעט עד הסוף. מברישים "דבק" בחלק העליון ומגלגלים עד הסוף לקבלת סיגר.
8 מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים כדקה-שתיים עד שהם מזהיבים.
9 מגישים מיד, לצד סלט מנגולד.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
>> לכל המתכונים לשבועות