פשטידת ברוקולי וגבינות רזותהפשטידה הזאת אומנם דלת קלוריות, אבל אנחנו מבקשים שלא תחזיקו את זה לרעתה![]()
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :המרכיבים:
אופן ההכנה:1 מאדים את הבצל במעט שמן עד שהוא מתחיל להשחים. מניחים לקירור. 2 מפרקים את הברוקולי לפרחים. מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול. מוסיפים את הברוקולי ומביאים שוב לרתיחה. חולטים כחמש דקות (אם משתמשים בקפוא, שלוש דקות יספיקו). מסננים. 3 מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים, כולל הבצל. מוסיפים את הברוקולי לאחר שהתקרר מעט. 4 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת בגודל 20X30 ס"מ. למראה יפה, משתדלים להעמיד את התפרחות כשהן פונות כלפי מעלה. אופים 45 דקות בחום של 180 מעלות, עד שפני הפשטידה מזהיבים מעט. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |