1 מנפים את הקמח עם אבקת האפייה והמלח.
2 מקציפים את החמאה והסוכר עד שמתקבל קרם אוורירי ותפוח.
3 מוסיפים בהדרגתיות את הדבש ותמצית הוניל תוך כדי הקצפה.
4 מוסיפים בהדרגה כף אחת מתערובת הקמח במהירות איטית.
5 מוסיפים ביצה אחת, מערבבים, אח"כ ביצה נוספת ומערבבים.
6 מוסיפים תוך כדי ערבוב את יתרת הקמח והחלב לסירוגין עד שמתקבלת עיסה אחידה.
7 מוזגים מחצית מהעיסה לתבנית ומיישרים. מפזרים מחצית מפירות היער, מוזגים את שאר העיסה ומפזרים מעל את יתרת פירות היער.
8 אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
9 להכנת הסירופ: מערבבים יחד את כל המרכיבים בסיר קטן עד לרתיחה.
10 כשהעוגה מוכנה, בעודה חמה יש להרטיב בסירופ.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה