1 מחממים את התנור ל-165 מעלות.
2 מערבבים בקערה ריבה, סוכר ודבש ומניחים בצד.
3 מרתיחים את המים והשמן ומוסיפים את תערובת הדבש והריבה.
4 טורפים עד קבלת מסה אחידה, מצננים ומעבירים לקערה.
5 מוסיפים בהדרגה את הביצים, הקמח והתבלינים תוך כדי ערבוב.
6 יוצקים לתבנית.
7 חוצים את התפוח לשניים ומוציאים את הליבה.
8 חותכים לפרוסות דקות ומפזרים מעל העוגה בצורת מניפה על כל שטח העוגה. מערבבים יחד את הסוכר והקינמון ומפזרים מעל העוגה.
9 אופים במשך 45-50 דקות. מוציאים ומצננים כ-30 דקות ומצפים בשכבה דקה של דבש.
10 מצננים שוב ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה