
אין קל כזה: קראמבל תאנים משגעכל קינוח הופך טעים יותר כשמחברים אליו קראמבל, אבל כאן הקראמבל הוא כמעט כל הקינוח כולו. חוץ ממנו יש פה פרי (במקרה זה תאנים) וקצת סוכר חום. כל כך קל שאנחנו בקושי מעיזים להציע לכם להכין אותו לראש השנה |
המצרכים (6 מנות):לתבנית עגולה 22-24 ס"מ:
לקראמבל:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2פורסים את התאנים לפרוסות יחסית עבות, מסדרים בתבנית ומפזרים סוכר חום. 3שמים את כל מרכיבי הקראמבל בקערה. בעזרת כפות הידיים מפוררים את החמאה והקמח יחד עד לקבלת פירורים יחסית קטנים. 4מפזרים את תערובת הקראמבל על התאנים עם הסוכר ואופים 25-30 דקות, עד להזהבה. 5מגישים חם עם כדור גלידה. זה כל הבסיס. קראמבל תאנים|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |