מאפה בצק עלים עם כבדים ופטריותיש כאלה שאוהבים למלא את בצק העלים שלהם בתערובת של פטריות מטוגנות, אחרים מעדיפים בשר. אנחנו הולכים פה על גרסה שיש בה מהכל: גם בצל ופטריות, גם כבדי עוף וגם קשיו, בשביל הקטע. ההכנה קלי קלות - התוצאה וואו
גיל פינקלשטיין
| שוגר דדיז
| פורסם 30/07/18 07:31
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל עד להזהבה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את הקשיו ומטגנים עוד 5 דקות. 2 מוסיפים את הפטריות, השום ועשבי התיבול וממשיכים לטגן עוד כ-10 דקות, או עד שכל הנוזלים מתאדים. 3 מעבירים את תוכן המחבת לקערה ומניחים לו להתקרר. 4 מערבבים את הכבדים עם מעט מלח, פלפל ושמן זית ומטגנים אותם על מחבת גריל לוהטת ומשומנת כשתי דקות מעל צד (הם לא צריכים להתבשל עד הסוף אלא רק כ-80%). מוסיפים סילאן, מערבבים ומצננים. 5 מחממים תנור ל-190 מעלות. 6 מחלקים את בצק העלים ל-3 ומרדדים כל חלק מעט, לעובי של כ-3 מ"מ. מסדרים את תערובת הפטריות באמצע לאורך כל אחת מיריעות הבצק, ועליה את הכבדים. חותכים את הבצק משני צידי המילוי לפסים ומקפלים על גבי המילוי. 7 מורחים בביצה טרופה ואופים כ-25 דקות או עד שהמאפה מזהיב יפה. מגישים עם סלט טרי וטחינה. כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנו מתכונים, תמונות וסרטונים |