עוגת תפוחים בחושה ועסיסיתאם מכינים עוגה בחושה לראש השנה, שתהיה כזאת: עשירה ורכה, טעימה ועסיסית ואפילו פרווה, לשומרים. עדיקוש עם הערבוב הראשון שאתם צריכים לעשות לקראת החג![]()
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית עגולה בקוטר 24:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מגררים את התפוחים בפומפייה גסה. 3 טורפים בקערה את הביצים והסוכר כמה דקות, עד שנוצרת מעין קציפה. מוסיפים שמן וטורפים. 4 מוסיפים קמח תופח, קינמון, מלח ווניל וטורפים רק עד איחוד. 5 מוסיפים את התפוחים אל הבלילה ומערבבים בעזרת כף. מניחים בצד ל-10 דקות, ומערבבים שוב. 6 מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים 30-40 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. 7 מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. ![]() ![]() לבלוג של עדי - עדיקוש ** העוגה תישמר בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כ-3 ימים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|