תבשיל לוביה מושלם לראש השנהאנחנו יודעים שעוד קצת מוקדם, אבל נראה שמצאנו את התוספת שלנו לארוחת ראש השנה. האתגר היחיד הוא לזכור להשרות את הלוביה היבשה במים למשך לילה. עשיתם את זה? אתם במרחק של חצי פסיעה מתוספת מעולה לארוחת החג
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 17/09/24 09:42
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הלוביה (היבשה) בהרבה מים רותחים בערך חצי שעה, עד שהיא רכה. מסננים. 2 מטגנים את הבצל במחבת עמוקה עם שמן זית עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הלוביה הטרייה ומטגנים עוד דקה-שתיים. ים של מתכונים לראש השנה מחכה לכם ממש כאן 3 מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומבשלים כ-5 דקות. 4 מוסיפים את המנגולד והתבלינים, מערבבים ומבשלים עוד כ-3 דקות. 5 מכבים את האש, מוסיפים את הלוביה היבשה ואת הדבש ומעבירים לצלחת. 6 מקשטים בגרגירי רימון ומגישים. תבשיל לוביה לארוחת ראש השנה | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! * המתכון עלה באתר לראשונה ב-2022 |