1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים ומקמחים תבנית קוגלהוף 24 ס"מ. מנפים לקערה בינונית קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון, ג'ינג'ר טחון וציפורן. מוסיפים סוכר, מלח ושקדים טחונים ומערבבים.
2 יוצקים לקערה גדולה שמן, דבש וממרח לוטוס, וטורפים במטרפה ידנית לתערובת חלקה. מוסיפים ביצים, חלב שקדים או חלב סויה ומים וטורפים לתערובת חלקה. ממיסים את הקפה בכף של מים רותחים ומערבבים פנימה. מוסיפים את החומרים היבשים לחומרים הרטובים, וטורפים רק עד לקבלת תערובת חלקה.
3 קוצצים את האגסים לקוביות קטנות ומערבבים עם הקורנפלור לציפוי. יוצקים את בלילת העוגה לתבנית, ומפזרים את קוביות האגסים מעל.
4 אופים את העוגה במשך שעה, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא כמעט יבש. מצננים כמה דקות ומחלצים מהתבנית. שומרים את העוגה בטמפרטורת החדר, מכוסה היטב.
5 לציפוי: ממיסים במיקרוגל או בסיר קטן ממרח לוטוס, חלב שקדים או חלב סויה ותמצית וניל, ומערבבים לתערובת חלקה. מעבירים לקירור למשך 15-20 דקות עד שהציפוי מסמיך מאוד, ויוצקים על העוגה. מעטרים בשקדים.
* ניתן לאפות את העוגה גם בתבנית 24 עגולה או בשתי תבניות אינגליש קייק.
*העוגה במיטבה בטמפרטורת החדר. מומלץ לשמור אותה מחוץ למקרר ולצקת את הציפוי קרוב למועד ההגשה. את הציפוי ניתן להכין מראש, לשמור בקירור ולחמם מעט לפני שיוצקים.