סלט לבנונישילוב של ירקות טריים טריים, גבינה טובה וחתיכות של פיתה מטוגנת בשמן זית - יכולים לדמיין ארוחה יותר מתאימה לעכשיו? מתכון של אליאס מטר ממסעדת לוקנדה במלון רמדה אוליבייה, לכבוד פסטיבל טעם IL
אליאס מטר
| מסעדת לוקנדה
| פורסם 30/06/20 07:26
צילום: אפיק גבאי, מסעדת לוקנדה
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 חותכים גס את העגבניות, המלפפונים, הפטרוזיליה, הבצל הירוק והחמציצים. מעבירים לקערה. 2 קוצצים דק מאוד את הבצל הסגול, מוסיפים לקערה ומתבלים במיץ לימון, שמן זית, סומאק ומעט מלח (הסומק מוסיף מליחות משל עצמו). 3 חותכים את הפיתה הלבנונית למשולשים או חתיכות בגודל של 2X2 ס"מ ומטגנים בשמן זית. מצננים. 4 מפזרים על הסלט את הפיתה המטוגנת וחתיכות גבינה ערבית או גבינת פטה, ומגישים. מעדיפים להתלכלך פחות ולאכול יותר? תוכלו לחסוך את המאמץ והבלגן במטבח, ופשוט להזמין אוכל באמצעות כניסה למתחם "טעם IL". * המיזם המיוחד מתקיים בין 28 ביוני ל-4 ביולי, לשבוע אחד בלבד! מחיר מנה 39/49/59 שקלים. לפרטים והזמנה. |