שיקשוקית של מחניודהיש הרבה מתכונים שתכננו יום אחד לשים עליהם יד, והשיקשוקית של מחניודה הוא בהחלט אחד מהם. לשמחתנו יצא לנו להחליף כמה מילים עם השף, ויצאנו עם המתכון המלא של אחד הניגובים הכי לוהטים בירושלים
מסעדת מחניודה
| mako אוכל
| פורסם 11/08/16 07:21
צילום: יעקב הררי, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מאדים את הבצל במעט שמן על חום נמוך עד שהוא נהיה שקוף. 2 מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו באמצעות כף עץ. מערבבים ביסודיות עד שהבשר מתבשל היטב. 3 מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לערבב. משאירים את המחבת על האש עוד כ-5 דקות (לא שוכחים לערבב מדי פעם כדי שלא יישרף). 4 מוסיפים את התבלינים והפיסטוקים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים (בשלב הזה אפשר להוסיף קצת עמבה). 5 מערבבים טחינה עם מעט יוגורט עד לקבלת מרקם אחיד. 6 מרכיבים את המנה: מוזגים את טחינת היוגורט לצלחת ההגשה, מעליה מנה גדושה של תערובת הבשר, ומגישים עם פיתות חמות. >> בואו לראות את אסף גרניט משדך בין השיקשוקית לפיצה >> רוצים לזכות בארוחת טעימות במסעדת מחניודה? בואו לנסות את מזלכם |