פאד סיו: מוקפץ של מסעדת טייגר ליליפאד סיו היא מנה מהירה של עוף וירקות מוקפצים ברוטב של סויה, דגים וצדפות. בואו לראות איך מכינים את זה טעים כמו במסעדה
יניר גרין
| מסעדת טייגר לילי
| פורסם 17/07/13 11:08
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 משרים את האטריות חצי שעה במים פושרים, ומסננים. 2 מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס. 3 מקפיצים את השום והביצים בשמן בווק חם מאוד. מערבבים כל הזמן. מוסיפים את הירקות והעוף וממשיכים להקפיץ. 4 כשהירקות חצי רכים מוסיפים את האטריות המסוננות ואת הרוטב. ממשיכים להקפיץ עד לצמצום כמעט מלא של הרוטב. 5 מגישים עם לימון. * המתכון באדיבות מסעדת טייגר לילי הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |