1 מתחילים עם הרוטב: לוקחים סיר בינוני-גדול, שיוכל להכיל את כל המפרומות, ומסדרים בתחתיתו את פרוסות תפוחי האדמה.
2 מסדרים את שאר הירקות על תפוחי האדמה, מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומכסים במים. טועמים, ומוסיפים מלח אם צריך. מביאים לרתיחה, ובינתיים מכינים את המפרום.
3 המפרום: חוצים כל תפוח אדמה לאורך. חותכים פתח לאורכו של כל חצי, כך שייווצר מעין כיס למילוי.
4 מערבבים את שאר חומרי המפרום, וממלאים את תפוחי האדמה בתערובת.
5 מכינים שתי קערות - באחת שמים קמח ובשנייה טורפים את הביצים עם רסק העגבניות והמים. מחממים שמן עמוק לטיגון.
6 מגלגלים את המפרומות בקמח, טובלים בביצה הטרופה ומטגנים עד לקבלת גוון חום זהוב. מעבירים לסיר עם הרוטב (הרוטב אמור לרתוח בשלב הזה).
7 מוסיפים עוד מים אם צריך, ומבשלים כחצי שעה.
* המתכון באדיבות בכור את שושי בני ברק, הרב אבו חצירה 10, טלפון: 03-5793856
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!