1 טוחנים גס את האונטריב במטחנת בשר (אם אין, אפשר לקצוץ דק מאוד).
2 מערבבים בקערה את הבשר, היין, המלח והפלפל.
3 לוקחים מעט מהתערובת וצולים על מחבת. טועמים ומתקנים תיבול.
4 יוצרים קציצות במשקל 200 גרם. את הקציצות צולים על מחבת כ-3 דקות מכל צד ומכניסים לתנור ל-4 דקות נוספות.
5 מכינים ריבת בצל: מאדים בסיר את הבצל עד שהוא שקוף. מוסיפים את היין, הסוכר, המלח והפלפל וממשיכים לבשל עד צמצום.
6 מכינים את האיולי שום פפריקה: מקציפים במיקסר (או במטרפה ידנית) את החלמונים עד שהם מתחילים להתייצב.
7 מזלפים לאט את השמן פנימה. מוסיפים מיץ לימון, מלח, פפריקה מתוקה וחריפה ואת ממרח השום קונפי.
8 מרכיבים את המנה: חוצים לחמנייה ומחממים בתנור. מניחים על צלחת את החלק התחתון ומורחים עליו את האיולי. מניחים מעל את ההמבורגר, מעליו ריבת בצל וסוגרים את הלחמנייה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!