1 מערבבים את כל חומרי הרוטב (ניתן להכין יום קודם).
2 מערבבים את הקמח עם הפפריקה.
3 מחממים שמן בסיר עמוק (לא במחבת).
4 מקמחים את הכנפים בציפוי דק מאד של קמח ומטגנים בשמן כ-7 דקות (חשוב לטגן בכל פעם כמות קטנה כדי שהשמן לא יתקרר יתר על המידה).
5 בינתים יוצקים את הרוטב לקערה עמוקה.
6 כשהכנפיים יותאות מטיגון מעבירים מיד בעודן חמות אל הרוטב ומערבבים מעט עד שכל הכנפיים מצופות.
7 מניחים בצד, רצוי בתוך תנור שחומם מראש ל- 120 מעלות וחוזרים עם הפעולה עד שכל הכנפים מוכנות.
8 מעטרים ברצועות בצל ירוק ומגישים חם.
כנפיים חריפות של אגאדיר | צילום:
רן בירן, יחסי ציבור