פיצה 25

אליאב גולדנברג ואורי עשת, מי שפתחו את גרינברג בורגר וממשיכים לחדש שם עם מנות, משיקים כעת את פיצה 25 - שנפתחה באותו מרכז מסחרי בצמוד להמבורגרייה. הבצק של הפיצה דק ופציח וכל הפיצות מגיעות בגודל אחיד של 36 ס"מ וכוללות מרגריטה כמובן (76 שקלים), פיצת קרם תירס, גבינות, בצל ירוק וריקוטה כמהין מוקצפת (84 שקלים), פיצת פטריות עם פונדו פרמזן (86 שקלים), פיצה פפרוני (88 שקלים) ועוד. לצד הפיצות מוגשים שם סלטים ומנות ראשונות קטנות וקינוחים. 

פיצה 25. אורי צבי גרינברג 25, תל אביב יפו. טלפון: 03-7444022. לא כשר

צמוד לגרינברג בורגר: פיצה 25 (צילום: דותן ברוך, יחסי ציבור)
צמוד לגרינברג בורגר: פיצה 25 | צילום: דותן ברוך, יחסי ציבור

 

קפה דה סוליי

אנשי קפה בוקה חברו לשף אסף שטרן (אברטו, מסה) והמהלך יצר מהפך מבורך בתפריט של בית הקפה האהוב. עכשיו הם פותחים יחד בראסרי שכונתי חדש בצפון תל אביב. המקום בניחוח צרפתי שמתכתב עם הטרנד החם שמחזיר אותנו לאט לאט לתקופה הפרנקופילית. העיצוב שלו צרפתי קלאסי והתפריט, בהתאם כולל מנות כמו מרק בצל, טרטר בקר, סלט קיסר, המבורגר, שרימפס בחמאה ויין ועוד.

מאיר יערי 19, תל אביב יפו. טלפון: 077-9386262. שעות פעילות: ראשון-שישי 18:00-22:00

קפה דה סוליי (צילום: ליה גלדמן, יחסי ציבור)
קפה דה סוליי | צילום: ליה גלדמן, יחסי ציבור

קפה עוטף

קפה עוטף - נתיב העשרה יהיה הראשון מתוך יוזמה להקמת רשת בתי קפה שיספקו למפונים מיישובי עוטף עזה תעסוקה, עשייה ופרנסה. המקום יתופעל על ידי תושבי נתיב העשרה, וההכנסות של המקום יילכו אליהם. בית הקפה יפעל במתחם שרונה לחצי שנה (תרומה של הנהלת שרונה) ומעבר להכנסה, מטרת המיזם היא לעזור לספק חוסן קהילתי לבנות ובני היישובים המפונים. במקום יוצעו מוצרי אוכל מהעוטף (יין, ריבות ועוד), אביזרים מעוצבים, פרחים בסופי השבוע ועוד. רותי רוסו תייעץ למנהלים של המקום - יותם ורז קידר ונועה שבת - תושבי נתיב העשרה. 

קפה עוטף. פארק שרונה, תל אביב יפו. שעות פעילות: ראשון-חמישי 07:30-18:00, שישי 07:30-15:00, שבת 07:30-18:00

קפה העוטף (צילום: עדן מור יוסף, קריאייטיב והפקה- Studio HA! , יחסי ציבור)
קפה העוטף | צילום: עדן מור יוסף, קריאייטיב והפקה- Studio HA! , יחסי ציבור

פיצה 194

פיצרייה אמריקאית חדשה נפתחה ברחובות והיא פרי שיתוף פעולה בין דוד כהן, הבעלים של טרי בראסרי המפורסם ורענן נוסל, הפיציולו הישראלי שחתום על לא מעט מקומות ולהיטים בצקיים. אז מה יהיה כאן? כמו שאתם יכולים לנחש סלייסים ענקיים של פיצה שעשויה מבצק קריספי שעובר 2 אפיות וטופינגס מקוריים כמו שבדרך כלל רואים בשיתופי פעולה של נוסל וביניהם: מרגריטה, פפרונה, סטרצ'טלה ודבש חם, ראגו פטריות, ארטישוק, ושילוב מעניין של וודקה רוזה ופסטו. סלייס מרגרינה יעלה 19 שקלים ועל סלייסים מיוחדים תשלמו 23 שקלים. אם תרצו פיצות משפחתיות תגלו שהן מגיעות ב-2 גדלים, בקוטר 38 ס"מ (החל מ-89 שקלים) או פיצה ענקית בכותר 46 ס"מ (החל מ-105 שקלים). אחרי סיום ההרצה יתוופסו לתפריט גם סלטים ומנות ראשונות.

פיצה 194. אחד העם פינת יעקב, רחובות. שעות פעילות: ראשון-חמישי 16:00-23:00, שישי 10:00-15:00, שבת 15:00-23:00

2SR

בר יין חדש שפתח דוד עתי (סינג לונג, אורקה ועוד) בבר בית העמודים בשוק הכרמל. ההזמנה היא בדלפק (וגם התשלום) והתפריט מציע יינות ותפריט אוכל פיוז'ן אסייתי עם מנות כמו דירטי ראמן (55 שקלים) המבוסס על ציר שומני בעל טעמים עמוקים, דמפלינג עם מילויים שונים ביניים חזיר (26 שקלים ל-3 יחידות), באן ממולא בקרסיפי רייס ובטן חזיר או בתבשיל קוריאני או בתבשיל קוסטיצה שחורה (45 שקלים).

רמב"ם 16, תל אביב יפו. שעות פעילות: שני-רביעי 18:00-24:00, חמישי-שבת 18:00-00:00