אנשי מבשלת שניט האהובה (יואב עלון, אמיר נוימן ואיתי לייפר) התרחבו לא מזמן עם פתיחת "לאוטר" בסמוך למבשלת-פאב שניט המקורית (לאוטר הוא בר שבו מעודדים את היושבים להביא אוכל מבתי העסק הסמוכים או אפילו להזמין לעצמם משלוח) וכבר הם משיקים בייבי נוסף: שניט - קראפט פיצה ובירה.
המקום החדש נפתח במיקום אסטרטגי: ממש ברחבה של מלון "משכנות רות דניאל", סמוך לתחנת הקו האדום של דנקל וליד כיכר המזרקה, ומצטרף לפיצריית ונוס הצעירה של קבוצת קזינו סן רמו ולשלל בתי אוכל ותיקים יותר ואהובים לא פחות באזור. הבירות (במקום ישנם 16 ברזים לבירות מתחלפות) נשמרות בחדר קירור ייעודי ומגיעות אליו מהמבשלה ברחוב הארבעה בתל אביב, ומי שרוצה יכול גם לרכוש בירות הביתה.
ולמי שמעדיף לאכול את הפחמימות שלו ולא לשתות, נספר על הפיצה שמוגשת כאן - בצק דק קריספי בסגנון ניו יורקי שעובר התפחה של מינימום 24 שעות. על הפיצות במקום אמון אלון הופמן (על הייעוץ הקולינרי ופיתוח התפריט אמונה מעיין נדיר) והתפריט כולל כמה אפשרויות: מרגריטה קלאסית (59 שקלים), פיצה ספייסי ורדה עם חלפיניו, פטריות, תרד וזיתים ירוקים (68 שקלים), פיצה יוונית עם חציל קלוי, שרי, פטה, בצל מקורמל וקלמטה (68 שקלים), ביאנקה פונגי עם ארוגולה ופרמזן מגורר (68 שקלים), פיצת הוואי-בלקן עם פטה, אננס וחלפיניו (68 שקלים), פיצת פרימוורה ועוד.
בכל יום עד שעה 18:30 יש במקום האפי האוור: 25% הנחה על כל התפריט (גם השתייה) ותושבים המפונים מביתם, חיילים ושוטרים על מדים יכולים ליהנות מ-50% הנחה.
שניט - קראפט פיצה ובירה. דרך בן צבי 1 (מול תחנת בלומפילד). שעות פעילות: ראשון-חמישי 16:00-00:00, שיש 12:00-00:00 ושבת 16:00-00:00