פיצה היא המאכל הכי פופולרי בעולם, וכנראה בגלל זה גם אחד המועדים לגימיקים. מה לא ניסו לשים מעל או בתוך הבצק של הפיצה, ומה לא עשו כדי להמציא מחדש את הקלאסיקה, בלי להבין שבדיוק על מקרים כאלה נטבע הביטוי "כל המוסיף גורע".
רשת דומינו'ס ספציפית כבר גייסה למהדורות המיוחדות שלה שפים כמו אסף גרניט, רותי רוסו וגם הלל גרדי, זוכה העונה הקודמת של "מאסטר שף". היציאה האחרונה שלה, שמגיעה בלי שף צמוד, נקראת פיצה וולקנו, ואפשר לראות בה את התגשמות הסליז. מדובר בפיצה שמגיעה עם דיפ של גבינה מותכת חמה, לטבילה.
את הפריקים של גבינה מותכת וג'אנק נוזלי כבר הריח בפתיחת הקופסה יכבוש ברגע, מי שיש לו רגישות ללקטוז או עודף כולסטרול בדם כנראה יתרגש פחות, וכך גם בעלי הבטן הרגישה. אנחנו, על כל פנים, נהנינו מאוד מטבילה של סלייס פיצה ברוטב הזה (ואז עוד אחד. ועוד).
אבל יש גם ביקורת: בגלל קערת הגבינה במרכז הסלייסים לא מתנתקים בקלות, וצריך קצת להילחם כדי לשחרר אותם מהלבה הגבינתית; הגבינה המותכת עצמה היא בסטנדרט תעשייתי, אז אל תצפו פה למיטב התוצרת הגבינתית (קראנו ביקורת של אחד הטועמים על כך שהמטבל נשאר נוזלי גם ביום שאחרי. מלחיץ); נשמעו גם תלונות על זה שהכוסית של הגבינה תופסת מקום יקר של פיצה, וחבל; ובעיקר – הפיצה הזו עובדת רק על מי שפיצה טבולה בגבינה היא מבחינתו שדרוג, שזה לא כולם. מבחינתנו, אנחנו מודים, קצת כן.
וולקנו משפחתית עולה 81.90 שקלים ללא תוספות.