מגזינו היא אחת המסעדות הפופולריות בתל אביב; מסעדה איטלקית במהותה שהצליחה לעשות את הבלתי אפשרי כמעט בתחום המסעדנות, ולהתבלט דווקא בזכות הקינוחים הנהדרים ויוצאי הדופן שלה. ויטרינת הקינוחים המפוארת של המסעדה, ששמה כבר הולך לפניה, באמת ובתמים מוציאה את העיניים כשמגיעים למקום. הקינוחים שמייצר הקונדיטור ברק כהן הפכו בחודשי הקורונה לסנסציה גם במשלוחים, וכעת, אחרי חודשים ארוכים של המתנה, הם מקבלים סוף סוף בית משלהם, בדמות קונדיטוריה חדשה שנבנתה בסמוך למסעדה במהלך חצי השנה האחרונה ונפתחה ממש לפני מספר ימים.

גם בקונדיטוריה של מגזינו (זה שמה בישראל), יש ויטרינת עוגות רחבה, שמציעה פרוסות להגשה במקום או עוגות שלמות, קטנות (קוטר 20 ס"מ) או גדולות לקחת הביתה. מעריצי המקום ישמחו לגלות פה את הקינוחים הפופולריים של המסעדה: פאי לימון ופיסטוק; קראק פאי; עוגת שקדים, שוקולד לבן, פירות יער ופיסטוק; ועוגת גזר.

מגזינו בריוש  (צילום: כרמל קוך ,  יח"צ)
מגה בריוש בקונדיטוריה החדשה של מגזינו | צילום: כרמל קוך , יח"צ

מגזינו קונדיטוריה  (צילום: כרמל קוך ,  יח"צ)
מבחר עוגות ענק כל הזמן | צילום: כרמל קוך , יח"צ

עוד בתפריט מגוון רחב של עוגות שמתחלפות כל הזמן: עוגת גבינה ונוטלה; עוגת גבינה ושוקולד לבן; עוגת פאדג' שוקולד; עוגת גבינה וקרמל; עוגת סקיפי ונוטלה; וקינוח קוקי טבעוני עם חמאת בוטנים, קוקוס, שוקולד מריר ואגוזים. המתלבטים הנצחיים ישמחו לשמוע שלאור הביקוש מוכרים במקום גם עוגה שמורכבת מ-4 רבעי עוגות שונות, ומשלבת בין הקראק פאי, עוגת הגזר, פאי הלימון, ועוגת גבינה ושוקולד לבן (טווח המחירים בין 44 ל-260 שקלים). 

בקרוב מאוד יתרחב ההיצע בקונדיטוריה ויכלול גם מבחר מאפים מתוקים ומלוחים, אבל ממש לא כאלה שאתם רגילים לראות בכל בייקרי אחר, אלא מאפים ברוח העוגות המוגזמות שעושים כאן (למשל - מאפה מגה בריוש עם ממרח קרם שוקולד ואגוזים וקונפיטורת תות). כמו כן מציעים כאן גם עוגות בחושות למכירה בטעמים כמו פרג עם אגסים מבושלים ביין לבן וגנאש שוקולד לבן, או עוגת בננות ואוריאו עם קראמבל עוגיות. בהמשך יהיו גם כריכי צהריים ועוגות קומות מוגזמות.

מסעדת מגזינו (צילום: אורית פניני)
מסעדת מגזינו | צילום: אורית פניני
מגזינו קונדיטוריה חדשה  (צילום: כרמל קוך ,  יח"צ)
גם במשלוחים | צילום: כרמל קוך , יח"צ


מגזינו קונדיטוריה פאי לימון  (צילום: כרמל קוך ,  יח"צ)
פאי הלימון והפיסטוק של מגזינו | צילום: כרמל קוך , יח"צ

בקונדיטוריה של מגזינו אין מקומות ישיבה אלא דלפק עמידה בלבד שאפשר לשתות בו קפה ולאכול קינוח. את העוגות השלמות ניתן לרכוש מבלי להזמין מראש, פשוט להגיע למקום ולבחור בעוגה שרוצים. בניגוד למסעדה, הקונדיטוריה תפעל משעות הבוקר המוקדמות עד לחצות, כדי לשרת גם את אנשי הקפה של הבוקר, וגם את בלייני העיר שמחפשים מאנץ' לילי. המקום פתוח גם בסופי השבוע.   

הקונדיטוריה של מגזינו. מנחם בגין 21, תל אביב. 03-757-0535 (שלוחה 4). ראשון-שבת 07:30-00:00