עוף ברוטיסרי הוא אחד המאכלים הטעימים ביותר כשהוא מבוצע כהלכה, אבל חוץ ממספר מקומות נוסטלגיים שקיימים ברחבי הארץ כבר עשרות שנים וכמה סנוניות נדירות מהשנים האחרונות, קשה למצוא כאן עוף צלוי עקבי וטוב. עד שהשף ארז קומרובסקי סיפר לנו על אחד כזה, שהתמקם באופן מפתיע בבורסה ברמת גן - אחד האזורים הכי פחות מסקרנים קולינרית.
המקום נקרא קוקו והוא שייך לשף אילן ניב ולז'יל אגמון. מדובר בבית אוכל רחב ידיים שמציע עמדת רוטיסרי ענקית, שהעופות בה מושרים במרינדת תבלינים ומוגשים לצד מבחר תוספות וסלטים שנעשים במקום וניתן לבחור מהמגוון המשתנה (ניתן לאכול במקום או להזמין במשלוח).
התפריט בקוקו רוטיסרי מבוסס על מנות עוף שמגיעות עם תוספות לבחירה כמו רבע או חצי עוף ברוטיסרי; שניצל מחזה עוף או פרגית; וסלט עוף ברוטיסרי עם חסה, ארוגולה, עגבניות שרי, נבטי חמנייה, מלפפונים, פולי אדממה ואיולי שום ירוק. בנוסף יש גם אפשרות להזמנת ארוחות משפחתיות על בסיס עופות שלמים ותוספות.
בין התוספות האפשריות כאן תמצאו פירה תפוחי אדמה, אורז לבן, תפוחי אדמה צלויים ברוטיסרי, ירקות אנטיפסטי, מג'דרה, סלט כרוב לבן עם שומשום מלא ופטרוזיליה, סלט גזר מרוקאי עם אריסה ביתית, סלק צלוי בתימין ושום, סלט מלפפונים עם פלפלים ובצל סגול וטאבולה של קינואה עם שעועית מש ועדשים בראס אל חנות. לטבעונים וצמחונים ישנה אפשרות להזמין רק ארוחה על בסיס סלטים ותוספות. המחירים במקום נעים בין 48 שקלים ועד 62 שקלים לארוחה.
קוקו רוטיסרי. תובל 19, רמת גן. 03-5019113