אזור מתחם התחנה בתל אביב חווה מאז פתיחתו לא מעט שינויים וטלטלות. לאחרונה, אחרי אי אלו סגירות, נפתחו בו זוג מסעדות גדולות חדשות - מיטרי ובראסרי צרפתי גדול בשם קונקורד. עכשיו חובר אליהן בר מסעדה חדש בשם קמאו (Cameo), ממש בכניסה למתחם, המציע תפריט כל ישראלי רחב. 

קמאו מתחם התחנה (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
רואים את זה? זה הכל וויסקי. קמאו | צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל

יש לנו פייסבוק, בואו תגידו שלום

קמאו, שפועלת רק בערבים, כוללת חלק חיצוני רחב ידיים וחלל גדול עם בר. סביב הבר מפוזרים שולחנות, הצופים אל קיר עמוס בקבוקי קריסטל עם וויסקי. כרגע נמצא המקום בתקופת הרצה, ובאמצע החודש הוא מתוכנן להיפתח רשמית.

עוד באוכל טוב: 


בתפריט של הבר מסעדה, שעדיין טרם גובש סופית, אפשר למצוא טרטר טונה עם שאלוט, אגוזי לוז וצ'ילי; ארטישוק צלוי בוויניגרט שאלוט; באבא גנוש - חציל שרוף עם טחינה; פילה מוסר על קרם שורש סלרי, כרוב צלוי, תרד וויניגרט שמיר; פילה בקר עם תפוחי אדמה ראטה צלויים ורוטב יין; ופפרדלה ראגו בקר עם גזרים צבעוניים, עגבניות ופרמזן.   

בנוסף אפשר למצוא במקום תפריט יין גדול, מבחר משקאות אלכוהוליים ולא פחות מ-23 סוגים של וויסקי, ביניהם וויסקי סקוטי, אמריקאי ואירי. טווח המחירים: 19-140 שקלים למשקה.

קמאו, בכניסה למתחם התחנה. טלפון: 03-558-9855. שעות פעילות: ראשון-שבת 19:30-אחרון הלקוחות.

>> כל חדשות האוכל שלנו