כבר באפריל הכריזה רשת ברגר קינג על הצעד המהפכני שהיא עומדת לעשות: שילוב וופר טבעוני בתפריט - וכעת היא מכניסה אותו לכל הסניפים בארה"ב. לפני שאתם מצקמקים, לא מדובר בקציצת עדשים ופטריות, אלא בקציצה המדוברת, אימפוסיבל בורגר של Impossible Foods. מדובר בקציצה שהונדסה כמה שנים וכבר גרפה תשבחות מלא מעט טועמים.
מדובר בשילוב של חלבון חיטה, חלבון תפוחי אדמה, שמן קוקוס, Heme (הרכיב שגורם להמבורגר לדמם) ומרכיבים נוספים. הגירסה החדשה של ההמבורגר אפילו לא מכילה גלוטן או כולסטרול ובחברה אומרים שיש בה אותה רמה של ברזל וחלבון כמו בבשר בקר רגיל. הקציצה, שמופצת רק בחלק מהסניפים בארה"ב לא צפויה להגיע לארץ בקרוב, וניאלץ להסתפק במוצר לא פחות טוב, הקציצה של המתחרים - ביונד בורגר.