תפריט סתיו חדש בווייס, תל אביב
מסעדת השף בהובלת שף גיל דהאן משיקה תפריט עונתי חדש בדגש על שימוש בחומרי גלם מקומיים וללא פחת מיותר ((zero waste. תפריט הסתיו מחולק מחולק ל-3 קטגוריות: ירקות, ים ויבשה וכולל כמה להיטים שלא כדאי לפספס, ביניהן: ; חציל מאודה, סילאן, מיסו ושום שחור, אגוזי לוז ורוטב קרם פרש (62 שקלים) שמוכיח שממש לא חייבים לטגן או לקלות חציל; טארטלט תירס טרי ושרוף עם הולנדז תירס וגבינה צפתית מיובשת (32 שקלים); לחם דגנים אפריקאי ועליו דג ים, סלסת שומר וחמציץ, ג׳ל פסטיס ונקטרינה (38 שקלים); ומנה מעולה של ניוקי רבוך עם שרימפס, קלמרי ויוגורט כבשים (98 שקלים).
וייס. הרצל 2, תל אביב. טלפון: 03-5707577
חדש: משולשים בסופר פיצה, תל אביב
הפיצרייה שהגישה אך ורק פיצות במשקל בסגנון רומאי, משיקה פיצות עגולות במשולשים. בשונה מהפיצה שהוגשה במקום עד כה, הבצק של הפיצה החדשה דק יותר, ועם מחירים קבועים מראש: 19 שקלים למשולש מרגריטה, 22 שקלים לסלייסים עם תוספות. בקרוב גם בוולט.
סופר פיצה. לבונטין 19, תל אביב. טלפון: 03-7434499
השמאלצי מגיע לאסיף, תל אביב
אירוע הסטורי-טלינג של ארגון Jewish Food Society נוחת במרכז אסיף ויארח את חיים כהן, לייזה פאנלים (חגית ביליה), דקלה קידר, לוסי איוב ויוני בלוך, ואת הערב תנחה נועה רוזין. כל אחד מהמשתתפים ישתף את הקהל בסיפורי האוכל האישיים שלהם, ובחלקו השני של הערב המנות מהסיפורים יוגשו לאורחים. מחיר למשתתף: 180 שקלים. להזמנת כרטיסים לחצו כאן.
תפריט אורז במושו (Mooshoo), תל אביב
בר הקוקטיילים הכשר מבית קפה האנוי מוסיף מנות מנות סושי מיוחדות לאור ביקוש מהקהל: גינסנג רול - דף אורז טרי, אורז סושי, טופו ואננס בקרמל טקילה ופנדאן, קרם מסקרפונה-אריסה טבעוני ונורי (59 שקלים), מושו רול - אטריות שעועית, פפאיה, מלפפון, בזיליקום, טופו וספייסי איולי (39 שקלים), קריספי ברזאולה ניגירי - אורז סושי מטוגן, סינטה כבושה בעבודת יד בתבליני הבית, סלסה מלפפון חמוץ, חרדל דיז'ון ועלי מנטה (62 שקלים) ועוד.
מושו. פרישמן 77, תל אביב. טלפון: 054-7000163
שחף שבתאי מתארח בלולי, תל אביב
מסעדת החוף מבית נוקס מארחת את שבתאי לערב חד פעמי בו יוגשו מנות בהשראת ריסורטים אקזוטיים בטאץ' אסייתי ביניהן: שרימפס קלבאדוס זיתי יוון, שום , תפוח סמית, אריסה , דבש ורוקט; פורל חמאה שבורה - אצטרובל, כרישה , הולונדז מיסו , קרם פרש ; צ'אם צ'אם מלפפונים קראנצ' תירס , דקלים , סוי , שרימפס ג’ינג’ר סאקה ועוד.
לולי. הירקון 121, תל אביב. טלפון: 077-9386252