שעות שמחות באנגוס, תל אביב

בימים ראשון-חמישי בשעות 17.00-19.00 מציעים בסניף תל אביב 1+1 על מנות ראשונות, קוקטיילים ובירות מהחבית.

אנגוס. הארבעה 20, תל אביב. 03-7715733

חגיגת נקניקיות בביר גארדן של פאולנר, תל אביב

המסעדות השיקו תפריט נקניקיות שיוגש עד 17 באפריל, זו השנה החמישית. בין המנות: נקניקיית XL אמנטל - בליווי פשטידת שפצלה וקרם גבינה כחולה; נקניקיית שקשוקה - נקניקייה חריפה ברוטב שקשוקה עם ביצת עין, סלט אורוגולה, אבקת טחינה וחצי חלה; וקורנדוג - 3 נקניקיות מיני עגל בציפוי בלילת קמח תירס בליווי מבחר חרדלים (מתוק ורגיל) ואיולי מעושן.

ביר גארדן פאולנר. אלברט מנדלר 3, מתחם שרונה, תל אביב. 03-6544334; הרקון 2, מתחם שרונים, הוד השרון. 09-8899479

חגיגות שנה למסעדת המקדש, כפר סבא

השף לירן בלו חוגג שנה למסעדה בסדרת ערבים קרניבוריים עם חברים. במסגרת החגיגות, שיתקיימו ב-2-4 באפריל מ-19:00, מדי ערב יתארח במקום שף המתמחה בשיטה אחרת לטיפול בבשר (צלייה, עישון, שרקוטרי, סו-וויד וכו'), ויבשל לצידו של בלו.

המקדש. עתיר ידע 4, מתחם אושילנד, א.ת כפר סבא. 09-9777007. כשר - רבנות כפר סבא

צוואר כבש, המקדש (צילום: אסף אמברם, יחסי ציבור)
צוואר כבש, המקדש | צילום: אסף אמברם, יחסי ציבור

אירוע קולינריה וקטיף Farm to Table, מושב משמרת

ב-12 באפריל ב-9:30-15:00 יתארחו בחווה במושב משמרת השפים נאור אורדמן וסתיו נטע חיים (כולי תמאם), ויכינו בראנץ' פיקניק ישראלי מפרי החווה והטאבון. על האלכוהול: יקב פלטר ממושב צופית. בנוסף ייערך באותו אירוע קטיף ירקות לכל המשפחה. המחיר: 165 שקלים למבוגר, 80 לילד (כולל הארוחה, כוס יין למבוגר וסל אורגני משפחתי בקטיף עצמי).

לרכישת כרטיסים

תפריט חדש במסעדת Mad Kitchen-Bar, נהריה

המסעדה, שנפתחה לאחרונה במרכז נהריה, סיימה את ההרצה של התפריט הזמני ומהשבוע תגיש את התפריט המשפחתי הקבוע. בין המנות: סביצ'ה דג ים (53 שקלים), סיגר צפון אפריקאי (42 שקלים), מוסקה מקומית (57 שקלים) ולחמעג'ון מאיסטנבול (68 שקלים). בנוסף הושק תפריט עסקיות במחירים של מ-49 שקלים.

Mad Kitchen-Bar. ויצמן 65, נהריה. ‏04-6653535‏

המבורגר חדש בבורגר סאלון, קדימה

לכבוד יום הולדת שנתיים לסניף בורגר סלון בקדימה השיקו בסניף המבורגר שחיתות בשתי וריאציות: המבורגר 320 גרם עם רצועות טלה ואננס מקורמל בתוספת צ'יפס (80 שקלים), או המבורגר 440 גרם עם אותן תוספות (94 שקלים). המנה תוגש עד 13 באפריל, בישיבה במקום בלבד.

בורגר סאלון. כביש 4, תחנת דלק פז, צומת קדימה. 1-700-705-715

המבורגר מושחת, בורגר סלון (צילום: אלון קירשנר, יחסי ציבור)
המבורגר מושחת, בורגר סלון | צילום: אלון קירשנר, יחסי ציבור

סושי  במבצע באצה, עפולה

סניף עפולה של המסעדה יחגוג בין 1 ל-13 באפריל יום הולדת 8, ולרגל כך יגיש רול סושי (פוטו מאקי) במחיר 8 שקלים בלבד (מותנה בהזמנת מנה עיקרית אחת, כולל ממחלקת הסושי). ההטבה תקפה גם במשלוחים.

אצה. יהושע חנקין 16, עפולה. 04-6401885. כשר

פסטיבל יין באוניברסיטת אריאל

ב-3-4 לאפריל יתקיים אירוע "בציר הזמן", בהשתתפות תעשיית היין והמסלול ללימודי יין באוניברסיטה. במהלך הפסטיבל יוכל הקהל להיפגש עם יצרני יין מהאזור, לטעום מן היינות, להשתתף בסדנאות ולהקשיב להרצאות מקצועיות. הפסטיבל בהפקת איש הענבים, הפועל כבר קרוב לשני עשורים לקידום תעשיית היין בישראל. המחיר: 69 שקלים לאדם במכירה מוקדמת, 89 בקופת האירוע.

לפרטים: 03-5180533

רשת קפה גרג משיקה מגשי אירוח כשרים

הרשת משיקה אופציה של הזמנת מגשי אירוח למשרד או לאירועים. בין האפשרויות: מגשי כריכונים, טורטיות, מיני קרואסונים, חומוס גרגירים עם פלאפל ופטריות, פוקאצ'ות ואנטיפסטי.

לפרטים

מגשי אירוח, גרג (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
מגשי אירוח, גרג | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

מנות חדשות ב-206 דגים, תל אביב

בין המנות החדשות בתפריט של שף הבית, איציק הראל: סשימי סלמון טאקו אורז עם קרם שום שחור, קיווי וטוביקו (67 שקלים); רביולי סלק קרם לימון עם קוקי סאן ז'אק וקריספי מרווה (68 שקלים); וקלמרי יווני עם פלפל קלוי, זוקיני, צנובר ולאבנה (65 שקלים).

206 דגים. משה סנה 56, תל אביב. 03-6483030

קולינריה ביקב הקיבוץ אורטל

מרכז המבקרים של יקב אורטל שבצפון רמת הגולן מציע אירוח הכולל סיור וטעימות ממגוון היינות של היקב במחיר 25 שקלים לאדם, ופלטת גבינות זוגית ב-45 שקלים. בתיאום מראש אפשר גם להזמין ארוחת בראנץ' במחיר 90-220 שקלים לאדם, שכוללת מבחר סלטים, מאפים טריים, לזניה, קישים ועוד.

יקב אורטל, קיבוץ אורטל. 04-6960770

מסעדת קמפניה משנה קונספט, ראשון לציון

המסעדה שינתה קונספט והפכה למסעדת שף בשרים כשרה, בראשות השף אריק ווקיל, שהוביל את המסעדות ננה בר, כחול וקמאו. השף בוחר נתחים מדי שבוע, ולאחר שהם מוטסים אליו - מיישן אותם במקרר היישון שלו עד לרגע ההכנה. בין המנות: קרפצ'יו דק דק של סינטה עם קוביות פרי, צנונית, מיקרו עלים, בלסמי מתקתק ואיולי עריסה (46 שקלים); סיגר קמפניה במילוי כבד עוף, פיסטוקים, נענע ופטרוזיליה (52 שקלים); פילה בקר זועם - מונח על ופל בלגי, עם רוטב ציידים (159 שקלים); ושניצל ענקים - בליווי פירה ואיולי קארי (68 שקלים).

קמפניה. ברשבסקי 8, ראשון לציון. 03-9037667

סיגרים עם כבד, קמפניה (צילום: עידן גרוס, יחסי ציבור)
סיגרים עם כבד, קמפניה | צילום: עידן גרוס, יחסי ציבור

תפריט חדש בפיצרייה דאלי, חיפה

בין המנות החדשות: פיצה ונציה - עם רוטב עגבניות, מוצרלה, אנשובי, צלפים, פלפל חריף ובצל סגול (74 שקלים); הג'ירפה הבוערת - עם רוטב עגבניות, מוצרלה, ארטישוק, פפרוני, רוקט ופלפל חריף (86 שקלים); וימי האביב - עם רוטב עגבניות, מוצרלה, קישוא, זיתי קלמטה, פטה עיזים וזעתר (78 שקלים). עוד נוספו לתפריט סלטים טריים כמו סלט טברנה (35 שקלים) וסלט רומאי (37 שקלים), והעיצוב השתנה כך שאפשר לשבת לאכול בפנים.

פיצה דאלי. המגינים 53, חיפה. 04-8623623

חגיגות וודקה בדלאל, תל אביב

בסופי השבוע האחרון של מרץ והראשון של אפריל יצטרף לבראנץ' של המסעדה ובית הקפה תפריט קוקטיילים על טהרת וודקה בלוודיר. הקוקטיילים יוגשו בעגלה שתעבור בין שולחנות הסועדים, לצד מנות הדגל של הבראנץ', כמו בייגל קרואסון עם ביצה, קציפת פרמזן וכמהין, קרואסון קרוק מאדאם ובורקסביח.

דלאל, שבזי 10, וקפה דלאל, ז'בוטינסקי 108 פינת רמז, תל אביב

חגיגות בורגון בפרונטו, תל אביב

ב-1-5 באפריל תחגוג המסעדה בניצוחו של דיוויד פרנקל בפעם השישית את שבוע יינות בורגון, עם תפריט מנות ספיישל שהורכב בהתאמה ליינות. יינות הבורגון, שחלקם יוגשו בפעם הראשונה בישראל, יוצעו במחירים נגישים של מ-42 ש"ח לכוס. בין המנות שיוגשו: טרין חלקי פנים (65 שקלים), קרפצ'יו סבידה עם שמן קפיר ליים וגזרים אורגניים (64 שקלים), מוח עגל וקרם טונה עם צ'ילי מותסס ולימון כבוש (82 שקלים) ודנבר קט מיושן 60 יום עם קרם אפונה ולפתות אוגניות (84 שקלים).

פרונטו. הרצל 4, תל אביב. 03-5660915

קרפצ'יו סבידה, פרונטו (צילום: זיו כהן, יחסי ציבור)
קרפצ'יו סבידה, פרונטו | צילום: זיו כהן, יחסי ציבור

מתחם אוכל חדש בקניון סירקין, פתח תקווה

קניון עופר סירקין השיק מתחם אוכל, שיפעל מדי יום שישי וערב חג בשעות פעילות הקניון ויציע אוכל טרי ומוכן הביתה מבית חברת הקייטרינג בישולים. בנוסף יימכרו בו מאפים, פיצוחים, יינות ועוד.

אירועים לקראת פסח ביקב טוליפ, קריית טבעון

ביקב עורכים שני אירועים לקראת פסח: בשישי, 5 בחודש, ייערך אירוע עם טעימות יין, בר טאפאס ומוזיקה; וב-12 בחודש יושק השרדונה החדש, עם דוכני אוכל וטעימות יין. בשני האירועים יימכרו יינות לחג.

להרשמה: 04-9830573 

תפריט חדש במסעדת לה תבור, כפר תבור

בין המנות הראשונות החדשות: ריזוטו סלמון מעושן (49 שקלים), גליל חציל במילוי גבינה צ'רקסית ברוטב עגבניות (39 שקלים) וסלט ונציה של חזה אווז, פטריות ונבטים ברוטב סויה (49 שקלים). בין העיקריות: קבב חלבי בצלחת עטופה בצק פריך (80 שקלים) וסטייק פילה רוסיני עם רוטב צ'ימיצ'ורי וצ'ילי (115 שקלים). בנוסף התחילו להגיש במסעדה פיצות שנאפות בתנור אבן במקום.

לה תבור. לח"י 6, כפר תבור. 04-6053330

אירוע האביב ביקב ברבדו, כרמי יוסף

בחמישי, 4 בחודש, ב-19:00-22:00 יתקיים ביקב אירוע לכבוד בוא האביב, עם בר טאפאס משובח, יין ואווירה נעימה בין הכרמים. באירוע יוצעו לטעימה מגוון היינות של היקב ויוצג בר הטאפאס של השף ספי דורון, עם מנות כמו סלט רבעי ארטישוק, פלפל קלוי ואגוזי מלך (25 שקלים), קיש תרד וסלט קולסלאו (35 שקלים) וסלמון בכבישה ביתית עם בריוש טרי וקרם פרש (40 שקלים). מחיר כניסה: 60 שקלים.

יקב ברבדו. כביש 44, בין כרמי יוסף לפדיה 

תפריט חדש ושף חדש במסעדת נחמן, ירושלים

המסעדה מתחדשת בתפריט בניצוחו של השף החדש אלכס פלטינסקי. בין המנות: ארוחות בוקר שמוגשות מדי יום עד 16:00; מגוון פיצות; ארנצ'יני - כדורי ריזוטו מטוגנים במילוי גבינת מוצרלה על רוטב עגבניות (42 שקלים); טורטליני גבינות ברוטב אלי אוליו, עגבניות שריף עגבניות מיובשות, שום קונפי וזיתי קלמטה (69 שקלים); ופטוצ'יני סלמון ברוטב שמנת ותרד (82 שקלים).

נחמן. כיכר נחמן, מבוא בית דוד 12, כיכר המוזיקה, נחלת שבעה, ירושלים. 02-9920540. כשר למהדרין - הרבנות ירושלים 

פסטיבל אוכל רחוב באילת

ב-16-18 בחודש ייערך באילת בפעם השלישית פסטיבל אוכל, והפעם בדגש על אוכל רחוב. המסעדות האילתיות יקימו דוכנים עם המנות הפופולריות שלהן בגרסה שאפשר לנשנש בהליכה, וייערכו מופעים של רמי קליינשטיין, אריאל זילבר, הדג נחש ועוד. בין המנות: טורטייה מקסיקנית עם עוף ובקר של מסעדת מקסיקני, אמפנדה ואסאדו ארגנטינאי של מסעדת אל גאוצ'ו, פיצות מיוחדות ודקות, פלאפל, רוסטביף אווז בבגט, מגוון סוגי המבורגר ושלל סוגי חומוס.

לפרטים

סניף חדש לפיס אוף קייק, תל אביב

הקונדיטוריה משיקה סניף אקספרס ברחוב דיזנגוף. שעות הפתיחה: א'-ה' 7:30 עד 21:00, שישי וערבי חג 7:30 עד 18:00.

פיס אוף קייק. דיזנגוף 68, תל אביב. 03-7704242. כשר 

יריד אוכל חדש בגרנד קניון, חיפה

גרנד קניון מקבוצת קניוני עופר מציג, זו השנה הרביעית, את יריד האוכל הגדול גרנד מרקט. תמצאו שם מאכלי עדות אותנטיים בעבודת יד, גבינות, פיצוחים, עוגות, עוגיות וקישים מהקונדיטוריות המובילות בחיפה. היריד מתקיים בכל יום שישי במתחם החנויות שבקומה השלישית, בשעות פעילות הקניון.

גרנד קניון. שמחה גולן 54, חיפה 

פסטיבל היין בכנרת

בשישי, 5 בחודש, ב-12:00-18:00 יערכו אנשי בר היין St Urban Wine Cellar בשיתוף עם המלון הסקוטי את פסטיבל היין השני במתחם הפרטי של המלון, על חוף ימה של הכנרת. המתחם יכלול דוכנים של יקבים מכל הארץ, כולל יקבי בוטיק, וגם של מזקקת יוליוס ו-Milk & Honey. בנוסף יהיו גם דוכני אוכל בעלות מוזלת, פרי ידיהם של בעלי עסקים מקומיים מאזור הכנרת. מחיר כרטיס כניסה במכירה המוקדמת: 135 שקלים. ביום האירוע - 160.

לרכישת כרטיסים: 04-8866422