פסטיבלים וחגיגות
יום הולדת 25 לאינדירה, תל אביב
המסעדה ההודית חוגגת יום הולדת 25 עם תפריט של 25 מנות ב-25 שקלים. התפריט יוגש החל מה-10 במרץ ולמשך שבועיים. בין המנות: סמוסה בשר עם אפונה ועשבי תיבול הודים; מונגדאל פאקורי - פלאפל בטטה הודי; ירקות פאקורה מטוגנים בבלילת קמח עדשים; בטטה כופתא - כופתאות בטטה ברוטב יוגורט; נאן פניר - לחם הודי ממולא גבינת פניר; נאן קשמירי - לחם הודי במילוי פירות יבשים ואגוזי קשיו; וגולאב ג'מון - כדורי קרמל חמים במי ורדים. התפריט יוגש בכל יום למעט ימי שישי.
אינדירה. שדרות שאול המלך 4, תל אביב. 03-6954437
עוד המון דברים טעימים אצלנו בפייסבוק
פסטיבל בירה פאולנר סלבטור דיי, תל אביב
ביום שישי ייערך פסטיבל הבירה של פאולנר בין השעות 10:00-15:00. בתכנית מופעי רחוב, מוסיקה, דוכני מזון וכמובן - ברזי בירות. בין המנות שיוגשו: נקניקיית מינכן ובה כרוב כבוש, חרדל ואיולי ביתי (39 שקלים), נקניקיות קטנטנות לצד תפוחי אדמה מדורה, קרם שורשים ושוקרוט עם טוויסט (44 שקלים), נקניקיית צ'יפוטלה עם קרם אבוקדו, קלחי תירס וסלט צנוניות (42 שקלים) ונקניקיית נקניקיית בהרט עם חיטה ירוקה וקרם חצילים שחור (53 שקלים).
ביר גרדן PAULANER. אלברט מנדלר 3, מתחם שרונה, תל אביב. 03-6544334
יורם ניצן מבשל ב-Bindella, תל אביב
השף יורם ניצן מגיע לחגוג יום הולדת שנתיים למסעדת בינדלה, באירוע שיימשך יומיים (ראשון ושני, 13-14 למרץ) ובמהלכו תוכלו להזמין ארוחת טעימות בת 5 מנות ב-450 שקלים לסועד. בתפריט: לובסטר מינסטרונה עם גזרים צבעוניים, כרישה שרופה ושומר צלוי; ברנצ'ינו זעפרנו - פילה דג בר, אנלוטי, וונגלה ואספרגוס לבן; וביסטקה פרימוורה - אנטריקוט, פול ירוק, אפונת גינה, אספרגוס ושעועית ירוקה.
בינדלה. מונטיפיורי 27, תל אביב. 03-650-0071
עוד באוכל טוב:
יום הולדת 3 במטבח לילה, תל אביב
המסעדה חוגגת יום הולדת 3 בין ה-3 ל-4 במרץ עם תפריט וקוקטיילים מיוחדים. בין המנות בתפריט: סלט פפאיה (39 שקלים), קיסר גרבלקס - סלמון בכבישה ביתית, חסה רומית, שרי צלויות, קרוטונים ושברי אגוזים (52 שקלים), ניוקי תפוחי אדמה עם פטריות, עגבניות שרי צלויות, שעועית ירוקה, פרמזן ושום (56 שקלים) ופלנק סטייק פרוס על צ'יפס עם מוצרלה ורוטב דמי גלאס (78 שקלים). בנוסף, ביום שבת ה-5 במרץ יערכו במקום מסיבה בשיתוף וודקה פינלנדיה.
מטבח לילה. לילינבלום 43, תל אביב.03-5660481
שוק העמק ברכבת
בכניסה לכפר יהושוע ייערך ביום שישי הקרוב שוק ובו דוכני אוכל מוכן, דוכני קפה, דוכני פירות וירקות אורגניים וגם פעילויות לילדים. האירוע יתקיים בין השעות תשע וחצי בבוקר לשלוש אחר הצהריים.
לפרטים: 04-6540495
ארוחות מיוחדות ותפריטים חדשים
ארוחות Farm To Table במסעדת NG, תל אביב
המסעדה מציעה ארוחות מיוחדות על בסיס בקר מובחר מזנים כמו שרולה, סימנטל, בלדי מעורב וסימפורד. תוכלו למצוא בתפריט נקניקייה, קולד קאט, רוסט של כתף בציפוי תבלינים, ביף בורגיניון עם פטריות וניו יורק-סינטה על עצם. 250 שקלים לסועד בארוחה זוגית, כולל 2 כוסות יין ואפוגטו.
NG בר מסעדה בנווה צדק. אחד העם 6, נווה צדק תל אביב. 03-5167888
יום האישה בארנב הלבן, רמת גן
מסעדת הארנב הלבן מציעה ארוחת טעימות לרגל יום האישה (שייערך ב-8.3) ובה מנות כמו ארפה ממולאת בגבינה, סביצ'ה דג ים ואמפנדס קולומביאנית - במילוי בשר בקר או עוף, עם סלסה ופטאקון (זן בננה טרופי) על מצע עלי בננה. המחיר לזוג סועדות - 99 שקלים, כולל 2 כוסות יין. כמו כן, באותו ערב מציעים במקום הנחה של 30 אחוז על קוקטיילים.
הארנב הלבן שף בר. אהליאב 8, רמת גן. 03-9111222
תפריט אביב בקפה גרציא, קיבוץ העוגן
בית הקפה גרציא מציע תפריט חדש ובו מנות כמו רביולי גבינות בחמאת לימון, לבבות ארטישוק, אפונים ופרמזן; שרימפס עם קוביות פולנטה בשמן זית, שום, אפונים ועגבניות; סלט עגבניות, קלמטה ולאבנה עם פלפל קלוי, רוקט, בזיליקום, בצל סגול, צנונית, זיתי קלמטה ושעועית מאש.
גרציא, קיבוץ העוגן. 09-8943942
סוף שבוע קולינרי גלילי
השף איל לביא מתארח במטבחו של שף מוסטפא סלילי בבית שלום במטולה לסוף שבוע שיתקיים בין ה-17 ל-19 במרץ ויוצעו בו ארוחות מיוחדות, סיורים קולינריים בבריכות הפורלים והחידקנים (קוויאר) בקיבוץ דן, וסדנאות כמו עישון פורלים והכנת כנאפה. מחיר סוף השבוע לזוג: 2,970 שקלים, המחיר לארוחה בלבד: 250 שקלים.
להזמנות: 04-6940767, 053-7707845
יום האישה במושבוץ, רמות
המסעדה מציעה ב-8 למרץ ספיישל צלעות עם ספייריבס, פריים ריב, צלעות טלה וצלע לבן בגריל. כמו כן, נשים יוכלו לקבל קוקטייל ראשון בחינם.
לפרטים: 04-6795095
טבעונים ונהנים
שבוע הטבעונות של גרופון
אתר גרופון מציע השבוע הנחה על מגוון מסעדות טבעוניות כמו מסעדת ננוצ'קה למשל, וכן הנחה על מנות טבעוניות במסעדות כמו 24 רופי, בודהה בורגרס בר ודים סאם שופ.
לפרטים
גלידות טבעוניות על בסיס סויה, רשת אלדו
הגלידרייה מציעה טעמים טבעוניים חדשים, ביניהם למשל עוגיות קרמל בקפוצ׳ינו; בננה קרמל ואגוזי מלך; פיסטוק; ושוקולד מנטה.