חודש מטבח טורקי עם השף למי נפוסי, בר הנסיך, תל אביב

בר הנסיך בנחלת בנימין יארח בשלושה ימי שני במהלך חודש אוגוסט את השף למי נפוסי עם תפריט טורקי אסלי. שף למי נולד וגדל באיסטנבול ועלה לארץ ב-2003 עם משפחתו, ולאורך השנים עבד בין השאר בטוטו, סושיאל קלאב וסנטה קתרינה. התפריט המיוחד יוגש ב-5, ב-19 וב-26 בחודש מ-17:00 ויכלול בין השאר צ'יקופטה טונה - טונה אדומה קצוצה, בורגול דק, עשבי תיבול, אריסה וחסה (69 שקלים); סלט תמנון - קורנישון, זיתים, פלפלים קלויים ושמן זית (63); אדנה קבב - שיפוד קבב טלה חריף, בצל סומאק, ירקות צלויים, לאפה טורקית ואזמה (67); ובורקס גבינות טורקי המשלב קריספיות מבחוץ ורכות של בורקס מים מבפנים (49).

הנסיך. נחלת בנימין 18, תל אביב. להזמנת מקום: 058-6061818

בראנץ' עם בינו ב-AKA, תל אביב

אחרי ארוחת ערב מוצלחת עם אורי בורי מעכו, שף איתי קושמרו ממסעדת AKA, שהתחיל את דרכו ברעמסס ובבית קנדינוף היפואיות, מארח לבראנץ' ישראלי את האייקון של יפו בינו גבסו, הוא ד"ר שקשוקה. השניים יגישו תפריט שיכלול פתיחת שולחן טורקית-יוונית, כמה סוגי שקשוקה, קבב אורפלי, חריימה של שישי, ראש לוקוס מטוגן ועוד.

שישי ושבת 2-3.8, מ-11:00. הזמנות בלבד.

AKA. נחלת בנימין 44, תל אביב-יפו. 03-9443944

חגיגות יום הולדת למסעדה אריא, תל אביב (צילום: גל זהבי, יחסי ציבור)
חגיגות יום הולדת למסעדה אריא, תל אביב | צילום: גל זהבי, יחסי ציבור

חגיגות יום הולדת למסעדה אריא, תל אביב

מסעדת Aria חוגגת יום הולדת 11 בשלושה ערבים מיוחדים: ב-13.8 יתארח במסעדה השף גל באקבה משילה. בין המנות שיוגשו: רביולו לובסטר בקציפת בר בלאן; ולגמן - כיסון עמילן חיטה ממולא צוואר טלה, ציר טלה ופלפלים מותססים. ההזמנה תהיה מתפריט פתוח.

ב-14.8 יתארחו במסעדה ההורים של השף מושיקו אברהם לחגיגה בוכרית. בין המנות: מרק דושפרה, אושפלאו ושיפוד שקדי עגל, ומחיר הארוחה 330 שקלים לאדם; וב-15.8 יתקיים ערב קינוחים עם קונדיטור עופר בן נתן, עם קינוחים בהשראת המנות של השף אברהם. בין המנות: צ'יבורק משמשים ואורז בחלב ומנטו שוקולד ולרונה עם קציפת שוקולד לבן מקורמל והל. מחירי הקינוחים 54-68 שקלים. שלושת הערבים בהזמנת מקום מראש בלבד.

להזמנות: 03-5296054

ספיישל לימונים. סילו (צילום: ספיר רחמני, יחסי ציבור)
ספיישל לימונים. סילו | צילום: ספיר רחמני, יחסי ציבור

תפריט ספיישל לימונים בסילו, חולון

לאורך חודש אוגוסט יוגש במסעדה תפריט לימונים מיוחד, שיכלול פסטות, מנות פירות ים, קוקטיילים על בסיס ג'ין ועוד. בין המנות: חציל שרוף עם פטה, סומאק, בצל, נענע וקליפת לימון מגוררת; סלט לימונים עם רוקט, בייבי שומר, פרמזן ושקדים קלויים; ושרימפס מדאיטליאנו עם חמאה, לימון כבוש ואריסה. בין הקוקטיילים: פסיפלורה, נענע וביטר וליקר ליצ'י עם השריה של אננס ופטל, לימון וטוניק.

סילו. פארק פרס, חולון

טריפל צ'יפס (צילום: דודי אייזנטל, יחסי ציבור)
טריפל צ'יפס | צילום: דודי אייזנטל, יחסי ציבור

דיל קבוצתי בגראז'

לאורך אוגוסט יתקיים בגראז' דיל קיץ של ארוחה קבוצתית במחיר 345 שקלים. הארוחה תכלול 4 סמאשבורגרים בלחמניית בריוש, 4 כוסות שתייה קרה (או שליש בירה מהחבית), מנת טריפל צ'יפס באורך מטר עם תוספות כמו בייקון טלה, רוטב צ'דר ופפרוני וגבינת אמנטל וקינוח מגדל שוקולד של עוגיות שוקולד, גלידת קרם עוגיות, רוטב שוקולד ושערות חלבה.

לפרטים

טאקוס מדנס בבושוויק, תל אביב (צילום: בן יוסטור, יחסי ציבור)
טאקוס מדנס בבושוויק, תל אביב | צילום: בן יוסטור, יחסי ציבור

טאקוס מדנס בבושוויק, תל אביב

שחר וולמר ונבחרת הטאקוס שלו יגיעו לבר הבושוויק לפופ אפ של טאקוס וטקילה מ-4.8 ועד 25.8. בין המנות בתפריט: טאקוס שמוכן בעבודת יד במקום, מוגש עם סלסה טומטיו, סלסה הבנרו וליים במגוון וריאציות (54 שקלים); טוסטדה פסקאדו - איולי ליים, טרטר דג ים, בצל ירוק, צ'ילי תאילנדי, קרם דובדבן וכוסברה (64 שקלים); ו-esquites - תירס גילי, חמאה מעושנת, איולי ליים, פרמזן, בצל ירוק, כוסברה ואבקת פלפלים (42).

את האוכל ילווה תפריט קוקטיילים מיוחד של הקבוצה על בסיס טקילה CAZADORES במחיר 38 שקלים לקוקטייל. בשעות 18:00-20:00 תוכלו ליהנות גם מהנחת ההפי אוור של קבוצת אימפריאל, עם 20 אחוז הנחה על תפריט האוכל ומחיר של 35 שקלים לקוקטייל.

בושוויק. נחלת בנימין 28, תל אביב. 03-5678006

פופ אפ של שולה משתולה (צילום: יחסי ציבור)
פופ אפ של שולה משתולה | צילום: יחסי ציבור

פופ אפ שולה משתולה, תל אביב

מלון קרלטון משיק פופ אפ בשיתוף פעולה עם שולה גלעדי - בעלת המסעדה הכורדית הביתית שולה משתולה. שולה מפונה מביתה שבמושב שתולה מאז אוקטובר, וכעת תציע את תבשיליה במלון קרלטון בתל אביב. הפופ אפ יהיה פתוח לקהל הרחב למשך חודש, ויתקיים בלובי המלון בימים חמישי ב-11:00-18:00 ושישי ב-10:30-16:00.

בין המנות: קובה חמוסטה, קובה סלק, קובה במיה, קבב כורדי בתנור, הקציצה של שולה ברוטב פלפלים, אורז, שעועית ירוקה ברוטב, שעועית לבנה עם פטריות, חמוצים בקארי, עוף ברוטב בצל ומגולגלות תמרים. מחיר מנה: 55 שקלים.

מלון קרלטון תל אביב. אליעזר פרי 10, תל אביב. טלפון: 03-5201818