טרי בראסרי מתחדשת, רחובות
הבראסרי, שמסתתר מאחורי רחוב הרצל השוקק, שיפץ לאחרונה את החצר המפורסמת שלו, עם עץ התות בן ה-130 שעל שמו המקום קרוי. יחד איתו שופץ גם הבר הפונה לחצר, והושק תפריט חדש באוריינטציה אסייתית וים תיכונית.
בין המנות: בוקטיני קרבונרה – עם חזה אווז, שום, חמאה, פלפל שחור גרוס, חלמון ביצה ונגיעת שמנת (69 שקלים); סיגר טלה – עם תערובת תבלינים ערבית, פיסטוקים, סלט ארוגולה ובצל מוחמץ, טחינה ואריסה של כרמל מהשוק (54); קריספי צ'יקן בלחמניות יפניות – עם איולי טוגרשי, לליק, קולסלאו ובצל מוחמץ (59); והמבורגר ביין אדום - 300 גרם בקר מיושן ברוטב יין אדום צרפתי, עם בצל מדורה ופירה באטר (82).
בימים א'-ה' בין 17:00 ל-19:00 יש אפרטיבו עם 25 אחוז הנחה על תפריט האוכל והשתייה, ובצהריים מוגשות ארוחות עסקיות.
טרי בראסרי. הרצל 194, רחובות. 08-9473850
תפריט טורקי חדש בסוליקה
רשת המעדניות של השף אבי ביטון משיקה תפריט טורקי איזמרי, שמתכתב עם שורשיו של ביטון מצד אימו. התפריט יוגש במשך שני סופי שבוע בלבד, בימים חמישי ושישי 27-28.7 ו-3-4.8, בנוסף למאכלים המרוקאיים הרגילים.
האוכל האיזמירי עדין ואלגנטי יותר מזה שמוכר לנו מאיסטנבול, ונשען על חומרי גלם שמתבשלים יחד שעות על גבי שעות ועל חלקי פנים ושאר נתחים לא שגרתיים. בין המנות שיוגשו: סינייה כופתה - עוגת קובה גדולה ממולאת בשר טלה, צנוברים ותבלינים (128 שקלים); מומבאר טורקי - מעיים של כבש ממולאים בבשר ואורז (58 ליחידה); וביין יאניסי - תבשיל מוח נימוח בעגבניות, שום, פטרוזיליה ולימון (26 ל-100 גרם).
הזמנות בטלפון 03-9595525 או דרך האתר
קולקציית כריכים חדשה במעדנייה החצר האחורית, מתחם חוצות שפיים
בין הכריכים: קורנביף - לחמניית בגט מקמח מלא עם חרדל, מיונז, קורנביף ניו יורקר, עגבנייה, מלפפון חמוץ וחסה לאליק; קפרזה - לחמניית פרעצל עם פסטו, גבינת מוצרלה, עגבנייה, זוקיני ובזיליקום; גאודה - פוקצ'ה עם חמאה, פסטו, גבינת גאודה, עגבנייה וארוגולה; וכריך בריאות - לחם אפריקאי עם ממרח עגבניות, זוקיני, ארטישוק, ארוגולה ופסטו. אלה מתווספים למוצרי המעדנייה הרבים, הכוללים נקניקים, שמן זית, טחינה, גבינות, ירקות היישר מהשדה, דבש, פסטות טריות, קפה מהגל השלישי, לחמים ודברי מאפה טריים, אוכל מוכן וגם משקאות אלכוהוליים, רובם ככולם על טהרת התוצרת המקומית של הארץ.
החצר האחורית. מתחם חוצות שפיים, 09-8349115
מנות חדשות בפיצה בדש לכבוד הקיץ, תל אביב
פיצה בדש, שמציעה פיצות בסגנון שהוא בין נפוליטני לאמריקאי, מציגה תפריט קיץ עם פיצות חדשות, קוקטיילים קרים בבקבוקים וקינוחים חדשים. הפיצות החדשות: פיצה ירוקה עם רוטב פסטו, בזיליקום ומוצרלה (77 שקלים למגש); פיצה לבנה עם רוטב ביאנקה, בצל מקורמל, פטריות וגבינת עיזים (83); ופיצה טבעונית (82). הקוקטיילים ג'זמין (39) ואפרול שפריץ (39), והקינוחים פלוט פיסטוק (40) ופלוט נוטלה (33).
פיצה בדש. נחלת בנימין 52, תל אביב
עסקיות ערב במוצ"ש ובימי ראשון באידי דגים, אשדוד
לצד עסקיות הצהריים, אידי ישראלוביץ מציע בכל מוצ"ש וראשון מהשעה 18:00 ארוחה שכוללת פתיחת שולחן ללא תחתית, מנה עיקרית, שתייה וקינוח ב-155 שקלים. פתיחת השולחן כוללת לחם הבית, שום אפוי, סלט חצילים, חומוס, איקרה, סלט "דודו" וסלט כרוב. בין העיקריות: פילה דניס ברוטב פלפלים ועגבניות, פילה לברק בשמן זית וירקות, שרימפס בחמאה ושום וקלמרי ממולא.
אידי דגים. הבושם 6, אשדוד. 08-8524313
סירים של בית באסיף, תל אביב
מרכז אסיף ממשיך לארח בכל שבוע בשלנים לסרוויס צהריים ייחודי עם סיר מהבית. באוגוסט אלה יהיו רינה מצליח (2.8), שתגיש קוסקוס לצד מרק ירקות ובשר וקציצות בולט, ואלישע בנאי (9.8), שיגיש ראגו דגים ועגבניות על עלה פסטה פתוח. שימו לב, המסורת של סיר מהבית עברה משלישי לרביעי, בגלל ימי השיבוש.
ריפיל של קפה קר ברובע בר יין
שני סניפי המסעדה רובע בר יין, בדיזנגוף תל אביב ובהוד השרון, מזמינים אתכם להתרענן, ללמוד ולעבוד מהמסעדה וליהנות מקפה קר בשיטת Refill באמצע השבוע. בכל יום חול עד 16:00 יוכל מי שיגיע למסעדה לקבל חינם מילוי חוזר של כל סוגי הקפה, ביניהם אייס קפה, קפה קר, אמריקנו ומקיאטו.
רובע בר יין. דיזנגוף 192, תל אביב. 03-9136732; הנשיאים 1, הוד השרון. 09-7400999