רק בפברואר האחרון פתח השף אייל שני סניף חדש וראשון למזנון מחוץ לתל אביב (נתעלם לרגע מהסניפים ברחבי העולם, כרגע מדובר על סניפים בישראל), בבני דרור. ואפילו שמדובר בשנה קשה לענף המסעדנות בארץ ובעולם, שני לא מפסיק להתרחב: השבוע פתחו שני והקבוצה שלו סניף חדש למזנון, הפעם בשרונה מרקט בתל אביב.
שני, שבימים אלה גם שופט במאסטר שף (מוצ"ש אחרי החדשות, קשת 12), אומנם מפעיל בניו יורק סניף של המזנון בצ'לסי מרקט, אבל זאת הפעם הראשונה שהוא פותח בישראל סניף של מזנון שלו שהוא חלק מקונספט קולינרי כמו שוק האוכל של שרונה מרקט. המזנון החדש יפעל במרקט לצד דוכנים של שפים כמו אסף גרניט שמציע בשוק את הג'יג'י קובלה, יובל בן נריה שהעביר לשרונה מרקט את מיאזקי שלו; ואריאל רוזנטל שפותח בשוק סניף ראשון לפלאפל הקוסם.
כחלק מהייחוד של הסניף החדש, מציעים פה שתי מנות שיוגשו רק במקום, לצד מנות נוספות בתפריט שכבר מוכרות בסניפי המזנונים. המנות החדשות כוללות פיתת שישבוןבון - שישליקים צלויים על הפלאנצ'ה בפיתה עם טחינה וחריף. ומוסאקה בפיתה עם שכבות של סטייק חציל וראגו בולונז שעליו קרם בשאמל. עוד יככבו כאן הלהיטים הקבועים כמו פיתה לבנה במילוי כרובית; פיתת סטייק אנד אגז; פיתת רטטוי ועוד.
בקרוב יפתח שני סניף נוסף למזנון שיתמקם במבשרת ציון.
מזנון. שרונה מרקט, תל אביב