עדכון: המסעדה שינתה את אופייה וכעת היא מסעדה חלבית (מערכת mako אוכל, אוקטובר 2023)
מאז שנפתחה במתחם סי אנד סאן היוקרתי בתל אביב, מסעדות סלון יווני הכשרה בתל אביב הפכה לאחד המקומות החביבים על מי שמחפש את השילוב בין אוכל יווני לחוף הים, בייחוד במהלך התקופה שטיסות ליוון לא ממש באו בחשבון.
כעת פותח השף גיא פרץ מסעדה נוספת תחת קונספט דומה, הפעם באשדוד, שם הפעיל בעבר מספר מסעדות. המקום נקרא גם הוא סלון יווני ונפתח במלון ווסט בעיר, אבל הפעם ישים דגש על אגף הבשרים עם מנות בהשראת יוון וטורקיה, לצד נתחי בשר שניתן יהיה להזמין מוויטרינת בשרים. חלק מהנתחים בוויטרינה הם בשר בגידול מקומי מצפון הארץ וחלק מיובאים מחו"ל.
בין המנות בתפריט ניתן למצוא טרטר בקר על קרח גרוס, סיגר מח עגל עם אריסה ולימונים כבושים, דולמדס – עלי גפן מגולגלים, פאבה – קרם אפונה צהובה חם וסובלאקי מנתחים שונים. לצד האוכל מציעים פה 20 סוגי אוזו וקוקטיילים.
המקום כולל גם חדרי אירוח פרטיים לאירועים והוא פתוח בימות השבוע בשעות הערב בלבד, ראשון ועד חמישי משעה שש בערב ועד אחת עשרה.
סלון יווני, אשדוד. מלון West אשדוד. כשר