מקומות חדשים
גלידה באר שבע פותחת סניף קונספט חדש בשם ג'וליה בר אקספרס, באר שבע
גלידה באר שבע פתחה לראשונה סניף שכולל גם אוכל ואזור ישיבה במתחם מקס אמות בבאר שבע. במקום יימכרו לצד הגלידה גם פיצות, פסטות, סלטים ומאפים איטלקיים בטווח מחירים של 25-45 שקלים. כמו כן, לכבוד החופש הגדול השיקו בג'וליה בר אקספרס ארוחת ילדים עסקית ובה פיצה עם תוספות, שתייה וכדור גלידה במחיר 39 שקלים (מוגשת בימים ראשון-שישי ב-12:00-16:00).
ג'וליה בר אקספרס. מתחם מקס אמות, באר שבע.
סניף חדש לבנדיקט בביל"ו
רשת ארוחות הבוקר מגיעה לביל"ו עם מסעדה חדשה. מדובר במסעדה הגדולה ביותר שפתחה קבוצת בנדיקט עד כה, ובמתכונת ההרצה היא תפעל מארבע ועד חצות (בהמשך תפעל המסעדה 24 שעות ביממה). בנוסף, במקום החדש יהיה לראשונה גם בר פנקייקים פרונטלי.
בנדיקט בילו. בוסי סנט ג'ורג' 9, קריית עקרון. 03-6868657
אתם עוד לא בפייסבוק שלנו? אין מצב
פופ אפ וניליה וולרונה, בנימינה
מותג השוקולד ולרונה משתף פעולה עם גלידריית וניליה בפופ אפ קיצי של גלידות עם שוקולד ולרונה. בין הטעמים: סורבה שוקולד מנג'רי - שוקולד עם חמיצות מעודנת, ארומה וטעם של פירות אדומים; אופליס קראנץ' פרלינה - שוקולד לבן אופלי עם קראנץ' פייטה פרלינה; ביסקליה עם שברי עוגיות שקדים - שוקולד עם פרופיל ארומטי של עוגיות עם שברי עוגיות חמאה ושקדים; גרויה ולרונה - חליטה של פולי קקאו קלויים עם פניני קראנץ' מריר וולרונה. הפופ אפ יתקיים מדי יום שישי עד סוף אוגוסט, בין השעות שמונה בבוקר לשתיים בצהריים, במרכז המבקרים של יקבי תשבי.
גלידריית ולרונה בשיתוף רשת וניליה. מתחם תשבי, כביש 652, בין זיכרון יעקב לבנימינה. 04-6288195
סניף חדש לגלידריית Freezer
סניף חדש לגלידרייה החדשה ברמת גן. המקום, שנפתח לראשונה בגבעתיים על ידי ארן פריזנט וטל פרנהיימר, מציע מבחר סוגים של גלידות איטלקיות מוקפדות. הסניף החדש פתוח מדי יום בין תשע בבוקר לחצות.
פריזר. ביאליק 61, רמת גן
בר פופ אפ חדש במלון קרלטון, תל אביב
על גג מלון קרלטון הוקם למשך הקיץ פופ אפ בר חדש שמיועד לאורחי המלון ולקהל הרחב. במקום מציעים שלל קוקטיילים ומשקאות , והוא יהיה פתוח באמצע השבוע עד ללקוח האחרון ובסופי השבוע עד חצות.
מלון קרלטון תל אביב, אלעזר פרי 10, תל אביב.
סניפים חדשים לרשת בלאק
רשת ההמבורגרים פתחה בשבוע האחרון שלושה סניפים חדשים: סניף ביס פלאנט באר שבע, סניף בלאק שרובר ביס פלנט ירושלים וסניף עופר בגרנד קניון חיפה.
מבצעים
ויה רוסטיקו בהפנינג חריף, תל אביב
הפיצרייה בשרונה מרקט מציעה פיצות חריפות בשבוע של 24-30 ליולי. בין הפיצות: פיצת טבסקו אדום עם חציל ברוטב פטרוזיליה, מוצרלה בופאלו וחלפיניו; פיצת טבסקו אקסטרה חריף עם מוצרלה בפאלו, אורוגולה וחלפיניו; ופיצת טבסקו ירוק עם מוצרלה בופאלו, רוטב עגבניות וחלפיניו. המחיר - 10 שקלים ל-100 גרם. בנוסף, ביום שבת 30 ביולי תתקיים במקום תחרות אכילת פיצות חריפות. הזוכה במקום הראשון יקבל פרס בשווי 1,000 שקלים, והזוכה במקום השני יקבל פיצה מתנה למשך חודש.
ויה רוסטיקו. קלמן מגן 3, שרונה מרקט, תל אביב
מועדון לקוחות חדש למוזס
רשת ההמבורגרים מציעה מועדון לקוחות חדש לגילאים 16-21. המועדון, שנקרא מוזס הומיז, מציע מבחר הטבות ברשת החברתית סנאפצ'ט, שיהיו תקפות ל-24 שעות בלבד. עלות החברות היא חד פעמית ועומדת על 49 שקלים.
מבצע סושי הריונית בג'אפן ג'אפן
הרשת הכשרה משיקה מגש סושי חדש ליולדת. מחיר המגש - 219 שקלים (במבצע במקום 249 שקלים), והוא יוצע לאם או לאב חדשים שיגיעו לאחד הסניפים עם צמיד בית חולים. המגש עצמו כולל 65 יחידות סושי מגוונות.
עוד באוכל טוב:
תפריטים חדשים
תפריט חדש בקפה עלמה, יפו
בית הקפה של פיס אוף קייק השתפץ לאחרונה ומציע כעת גם מנות חדשות, כמו ארוחת בוקר יפואית ובה עיג'ה (חביתת ירק), סלט עגבניות עם פלפל חריף ובצל, בגט, לבנה עם זעתר, טחינה, זיתים, אשכוליות אדומות עם ערק ופינג'אן קפה עם בקלאווה; ארוחת בוקר טבעונית הכוללת חביתת עדשים, ירקות, מטבלים ומאזטים, סלסלת לחם מלא, מאפה טבעוני, מיץ גזר, קפה בחלב סויה או קנקן חליטה; וסלט פאטוש עם גבינת חלומי מטוגנת, חסה, מלפפון, עגבנייה, בצל, תרד, צנונית, קרעי פיתה קלויה, שמן זית, לימון, סומק וזעתר.
קפה עלמה. יהודה הימית 19 פינת שבטי ישראל 14, יפו. 074-7037474
תפריט חדש בלחם גל, חיפה
מאפיית לחם גל מציעה תפריט אוכל חדש ובו בין השאר מאפה שנקין עם גבינות וביצת עין (48 שקלים); ברוסקטה גל עם אנשובי, גבינת מוצרלה בפאלו, זוקיני צלוי ופלפל קלוי בשמן זית (42 שקלים); פלטת גבינות צאן המוגשת עם ריבת בצל וסלסלת לחמים (140 שקלים); ופלטת נקניקים בייבוא מאיטליה המוגשת עם לחם, חרדל דיז'ון ודבש (140 שקלים).
לחם גל. מוריה 3. 04-6442458
ארוחת טעימות במסעדת כיתאבון, נצרת
המסעדה משתפת פעולה עם יקב הבוטיק שטרן ומקיימת ביום שישי 29 ביולי בשמונה בערב ארוחת טעימות בעלות 225 שקלים לסועד, בליווי יין מותאם. בין המנות: שרימפס בחמאה, לימון ויין לבן; רביולי גבינה בשמנת ופטריות פורטובלו; וחזה עוף במילוי גבינה ערבית, אפוי בתנור עם טריאקי וזעתר.
כיתאבון. אל בישארה 50, נצרת. 04-6800055
מנות ילדים חדשות בגוצ'ה, תל אביב
בגוצ'ה מציעים תפריט ילדים חדש ובו מנות כמו ספגטי פירות ים עם מולים, שרימפס וקלמרי ברוטב עגבניות טריות, שמנת או רוזה; מולים ברוטב שמנת בליווי צ'יפס; מיקס פירות ים קריספים - שרימפס, קלמרי ודג בציפוי פריך; וסנדוויץ׳ בוב ספוג - קציצות סרטן פריכות בלחמניית בריוש עם ירקות. מחיר מנה: 45 שקלים.
גלידות טבעוניות וסורבטים חדשים באניטה
רשת הגלידות מציעה טעמים טבעוניים חדשים כמו עוגיות קרמל על בסיס סויה עם חלב סויה, חלבה טבעונית, סורבה קוקוס, סורבה שוקולד מריר, סורבה לימונים ונענע, סורבה גויאבה וסורבה מנגו.
תפריט ילדים בלה ביסטרו בר, חולון
המסעדה מציעה מנות ילדים חדשות במחיר של 29 שקלים למנה. בתפריט: שניצל וצ'יפס, פסטה ברוטב שמנת, רוזה או עגבניות, והמבורגר ילדים במשקל 100 גרם עם צ'יפס בצד. הארוחות מוגשות כל יום במשך כל שעות היום, מהשעה 11:00 בבוקר.
לה ביסטרו בר. הרוקמים 26, חולון.
חדש: Juicy Lucy בדלישס דלי בר, תל אביב
בדלישס מציעים כריכי ג'וסי לוסי חדשים. הכריכים, שהם למעשה המבורגר במילוי גבינה, מוצעים במגוון וריאציות כמו ג'וסי לוסי קלאסי: המבורגר ממולא גבינת צ'דר; וג'וסי גורמה ממולא גבינת גאודה בזיליקום. המחיר: 59 שקלים להמבורגר בלחמנייה ו-69 שקלים לארוחת ג'וסי לוסי בתוספת פוטטוס.
תפריט קיץ באמיליה רומנה, תל אביב
במקום מציעים תפריט קיץ חדש ובו מנות כמו פרחי כרובית וברוקולי צלויים בתנור אבן, עם חמאת קשיו וויניגרט סלסה ורדה (48 שקלים); פיצה קרם תירס עם מוצרלה, כמהין, ארוגולה ופרמזן (72 שקלים); פילה מוסר ים על ריזוטו שחור, קרם עגבניות, בזיליקום וקרמבל שום (119 שקלים); ומחבת ים ובה פילה דג ים, שרימפס, קלמרי ומולים בתוספת ניוקי ביין לבן על גספצ'ו עגבניות שרי (129 שקלים).
אמיליה רומנה, לילינבלום 21, תל אביב .03-5104391
מה עוד קורה?
סדנאות הכנת פיצה אישיות לילדים ברשת ספגטים
רשת ספגטים מציעה לילדים סדנאות שבהן יכינו פיצות אישיות עם תוספות. לאחר הסדנה יאכלו הילדים את הפיצות עם שתייה וקינוח. המחיר למשתתף: 49 שקלים. בזמן הסדנה ההורים או המלווים יקבלו 15 אחוז הנחה על כל תפריט המסעדה.
שיט קולינרי עם השף אור גינסברג
בליל שישי, בין 22 ל-23 ביולי, יקיים השף זוכה "משחקי השף", אור גינסברג, שיט קולינרי ביאכטה, לצד הדרכת דיג מקצועית. נפגשים במרינה הרצליה לפנות בוקר ומפליגים לעומק הים. בשעת הזריחה יגיש השף ארוחת בוקר קלה, ולאחר הדיג תתקיים ארוחת צהריים גדולה שבה יגיש גינסברג מנות כמו סשימי בוויניגרט סויה טרטופו עם אננס, צ'ילי ועלי שיסו, עם סלט אצות איג'יקי ורוטב מנגו יוזו; וסביצ'ה במיסו הדרים, קרם ווסאבי ובזיליקום. מחיר השיט: 1,000 שקלים לאדם.
לפרטים 053-2765864.
בר האוכל זו ביזו נסגר
לאחר תקופת פעילות של כמה חודשים בהנהגתו הקולינרית של השף דיוויד פרנקל, בר הזו ביזו ברחוב בן יהודה בתל אביב נסגר. פרנקל, שעזב את הזו ביזו כמה שבועות לפני הסגירה, ממשיך כמובן בתפקידו כשף של מסעדת פרונטו לצד רשת האוכל האיטלקית פרונטו קיוסקו, ועובד במקביל על ייעוץ לפרויקט חיי לילה חדש, הפעם בבית מעריב בתל אביב.